Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Κατέστρεψαν τα κλειστό της πόλης. Επικράτησε η σύνεση και αναβλήθηκαν οι αγώνες επιτέλους!!!


Δεν έχει μείνει κανένας πλέον μέσα στο κλειστό της Λαμίας αφού οι οπαδοί των δυο ομάδων κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα με ανυπολόγιστες τις ζημιές του Χαλκιοπούλειου Κλειστού της Λαμίας.
Έξω από το κλειστό γυμναστήριο, εδώ και λίγη ώρα έκαναν την εμφάνισή τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διαχώρισαν τους οπαδούς των δυο ομάδων που συμπλέκονταν.
Ήδη η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και συλλήψεις, ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Δεν γνωρίζουμε αν είναι μόνο από την πλευρά των οπαδών ή και των αστυνομικών.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ απωθήθηκαν και περικυκλώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και περιμένουν τα λεωφορεία να τους "φορτώσουν" για να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τους μάζεψαν από την απέναντι πλευρά και περιμένουν κι' αυτοί με τη σειρά του να φορτωθούν για να επιστρέψουν σπίτια τους.

lamianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά