Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η πολιτική ψυχασθένεια χτύπησε μπιέλα...!

Κόψτε ...ναυτεργάτες και βγάλτε συμπέρασμα !
Τα παιδαρέλια της ΚΝΕ επιστράτευσε το ΚΚΕ και τ΄ έστειλε, πάλι, στον Πειραιά για να παίξουν το ρόλο των – απόντων – ναυτεργατών και να εμποδίσουν την ομαλή αποβίβαση των ξένων τουριστών, από τα καταπλέοντα κρουαζιερόπλοια.

Στο στόχαστρο, αυτή τη φορά και οι επαγγελματίες της περιοχής, που έσπευσαν στο λιμάνι, για να υποδεχθούν τους τουρίστες και να δείξουν, πως η ελληνική κοινωνία δεν έχει καμιά σχέση με τις «εκδηλώσεις» των κατευθυνόμενων, από τον Περισσό, ΚΝιτών : «ή με το Κεφάλαιο ή με τους εργάτες, πάψτε πια να έχετε αυταπάτες !...», φώναζαν τα άσχετα με την περιοχή και τη δουλειά του ναυτεργάτη, παπαρηγάκια, στους καταστηματάρχες και τους εμπόρους, οι οποίοι κατάπληκτοι άκουγαν, πως συμπεριλαμβάνονται στο …Κεφάλαιο !

Η ψυχασθένεια έχει κτυπήσει μπιέλα, η «επανάσταση» των τροφίμων του Περισσού καθίσταται, μέρα με τη μέρα, πιο γραφική, αλλά και πιο επικίνδυνη και η κατάσταση, φυσικά, δεν μπορεί ν΄ αντιμετωπιστεί με τις εξ ίσου γραφικές επισημάνσεις του Πάγκαλου : χρειάζεται πολιτική αντιπαράθεση, ξεσκέπασμα και απομόνωση, αυτών των ηλιθιοτήτων !...
logoplokies.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΓΚΑΛΟΣ «Είναι σαφής η πρόθεσή τους. Διάλυση του κράτους, κορύφωση της ανεργίας, λαϊκή δυστυχία, ανατροπή χωρίς ένοπλο αγώνα, που δεν τον τολμάνε. Τον έχουν αποπειραθεί προσφάτως και ηττήθησαν. Πρόθεσή τους όμως είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου, που είναι η έκφραση των εργαζομένων μέσω του ενός κόμματος και της μιας ηγεσίας.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά