Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Κόλαση" στη Λαμία. Κάηκε το κέντρο της πόλης από τους χούλιγκανς

Έρμαιο, στα χέρια των χούλιγκανς, παραδόθηκε το κέντρο της πόλης της Λαμίας. Χωρίς τη στοιχειώδη αστυνόμευση και ενώ από χθες το βράδυ σημειώθηκαν αψιμαχίες μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four του Κυπέλλου Χάντμπολ, εν τούτοις σήμερα σημειώθηκαν πρωτοφανή επεισόδια με καμιά εικοσαριά περίπου αστυνομικούς να είναι θεατές στις μολότωφ που έπεφταν εκατέρωθεν.
Πως ξεκίνησαν τα πρωτοφανή για την πόλη της Λαμίας επεισόδια [...]


Στις 6:45 περίπου τα ξημερώματα, 50 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ, έσπασαν και έκαψαν με μολότωφ τα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ στη Λαμία, που βρίσκονται στην οδό Καραϊσκάκη, κοντά στην πλατεία Λαού.
Από τα τζάμια τραυματίστηκαν 3 οπαδοί του ΠΑΟΚ ελαφρά, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της πόλης.
Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, οι οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στα στενά της πλατείας Λαού και επιτέθηκαν με μολότωφ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Λαού. Μέσα σε λίγη ώρα η πλατεία θύμιζε κόλαση.
Ο Άρης Βελουχιώτης,το άγαλμά του που έχει στηθεί στην πλατεία, τέτοια κόλαση και φωτιά ίσως να μην είδε ούτε στα βουνά όταν πολεμούσε.
Αποτέλεσμα, όλων αυτών ήταν να πάρει φωτιά ένα περίπτερο το οποίο, ευτυχώς σώθηκε την τελευταία στιγμή, όταν επενέβησαν με πυροσβεστήρες επαγγελματίες της περιοχής.
Στις συμπλοκές που έγινα τραυματίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες 6 άτομα, μάλλον από μαχαίρι και τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας.
Η αστυνόμευση εξακολουθεί να είναι ελλιπής παρ' όλο που μεταφέρθηκαν κάποιοι αστυνομικοί από το τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου.

lamianews.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞ' ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά