Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κορδολέμης :Είχα απέναντι μου τον μηχανισμό του Σαμαρά

Με τα μελανοτερα χρωματα περιγραφει τη διαδικασια της περασμενης Κυριακης για την εκλογη προεδρου της ΝΟΔΕ Φθιωτιδας ο υποψηφιος για το αξιωμα Μιχαλης Κορδολεμης στο κεντρικο δελτιο του FM-1.Κατα τον κ.Κορδολεμη λαθροχειριες,εκλογες που δεν εγιναν ποτε σε τοπικες οργανωσεις, αλλα βγηκαν...αποτελεσματα οδηγησαν στην ηττα του ιδιου και την εκλογη της κας Αργυρη!
"Ειχα απεναντι μου τον κομματικο μηχανισμο του κου Σαμαρα που εδωσε δυστυχως χρισματα και μεθοδευσε αποτελεσματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα με μονο στοχο την εκλογη ημετερων..." επισημανε ο κ.Κορδολεμης.

www.lamiafm1.gr

9 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΧΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει μεγάλη πλάκα να μιλάει ένας ανώνυμος (12:39), ο οποίος έχει άποψη επί παντός επιστητού -φαντάζομαι- και επι παντός "επιπεσμένου"!!! Αλλά απαλλάσεται γιατί ανήκει σε άλλο χώρο πολιτικά, προσπαθώντας μάλιστα να μετατραπεί σε "προβοκατόρικη μουσίτσα", σε πήρε ο "πόνος" μικρέ πράσινε χαμαιλέοντα για το τι συμβαίνει στη ΝΔ ή κάποιοι φίλοι σου νεοδημοκράτες έπαθαν "παράκρουση" από την ΗΤΤΑ και στα μετεφέρανε όπως τα θέλανε;;;
    Περιμένω ηβριστική απάντηση όπως εσύ μόνο ξέρεις έτσι να απαντάς!!!
    Α!!! Πες στα φιλαράκια σου ότι υπάρχει και ο δρόμος της μικρής ντορούλας να μην το ξεχνάνε, με τις ευλογίες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΙΕΑ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ.
    ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ .
    ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛ.ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις μη τα βγάζετε τα άπλυτα στη φόρα γελάνε οι ΠΑΣΟΚτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είσαι νεοδημοκράτης και δεν χρειάζεται να γράψεις το ονοματεπώνυμό σου, είμαι 100% βέβαιος γι΄αυτό που γράφω!!!
    Στο γράφω αυτό γιατί μόνο εσύ δεν ξέρεις την Κυριακή τι έγινε. Αλλά και κάτι μυρωδιά να πήρες σαν "ξένο σώμα" πάλι λάθος κάνεις και άν κάτι σου είπαν φιλαράκια σου "ντοράκια" να είσαι βέβαιος ότι μόνο για "λάσπη" και "πολεμική" δεν θα σου μιλούσαν!!! Και για να τελειώνουμε, "μη δίνεις άλλη πίστωση χρόνου" από το πασοκ δεν φεύγεις ούτε με σφαίρες!!!
    Και τέλος τους αγωνηστικούς χαιρετισμούς μου, στα ΠΕΔΙΑ!!!(Αν θυμάσαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΙΕΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ...ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ(ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ)
    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ(ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΧΑ ΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμά συγχαρητήρια στον aliea που κατάλαβε τους λαλίστατους διαπλεκόμενους
    ένθεν ,κακείθεν με αρχηγό τον Jhonny Walker .
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!
    Απόδειξη ο ανώνυμος 5:15 τσίμπησε το πουλάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε 5:43 μμ, δεν δηλώνω "τσάμπα και βερεσέ" αλιέας!
    Απλώς, το κάθε "ψαράκι" ή "ψάρακας" θέλει το κατάλληλο δόλωμα στο κατάλληλο αγκίστρι... και σ΄ αυτό θα μου επιτρέψεις να δηλώσω -και ας φαίνεται λίγο ή πολύ εγωιστικό- ότι κατέχω το khow how...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O κ.Κορδολέμης είναι αγωνιστής αυτής της παράταξης εδώ και πολλά χρόνια ένας πολιτικός με καθαρό όνομα ήθος και αξιοπρέπεια. Έχει δώσει πνοή και αγωνιστικό ήθος σε πολλούς νεοδημοκράτες.Είναι λοιπόν καλύτερο μην λασπολογείτε τον συγκεκριμένο άτομο.Όταν ο κ. Σαμαράς είπε ανοιχτές διαδικασίες όλοι συμφωνήσαμε μαζί του και επειδή κάποιοι δεν το στήριξαν στο εσωκομματικό τώρα τους αφήνουν στην απ΄έξω. Λοιπόν μαζέψτε το μυαλό σας πορευτείτε με άτομα από του πουθενά που πουλάνε μόνο παραγοντιλίκι και αφήστε τον Μιχάλη ήσυχο. Να δω που θα βρείτε άτομα σαν το Μιχάλη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά