Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Άξιος !

Το βραβείο Παπαρίων 2010
Αντι-ΠΑΣΟΚ
Αντι-Παπανδρέου
στον γνωστό γελωτοποιό Λαλάκη.
Η τελευταία εκπομπή του ΟΛΟΚΛΗΡΗ εναντίον της κυβέρνησης.
Άντε και του χρόνου χειρότερος.

26 σχόλια:

  1. οιωνοί Βαϋμάρης ...

    Πρώτη φορά, στις λίγες, είναι η αλήθεια, γύρες που κάνει η αφεντιά μου στα πέριξ, συναντώ πείσμονα τη θλίψη και φανερή -έως αγένειας- την κατήφεια.
    Στους καφενέδες, στα συνεργεία, στα περίπτερα,
    στους δρόμους -όπου όλο και πιο πολλά άδεια μαγαζάκια χάσκουν σαν μαύρες τρύπες- επαγγελματίες,
    πελάτες, διαβάτες, θαμώνες, όλοι πιο σκοτεινοί από ποτέ, κερνάνε λιγότερο, γελάνε λιγότερο, μιλάνε μέσα απ' τα δόντια τους -ένα σφίξιμο παντού και μισές καλημέρες, μόνον από φιλοτιμίαν κι ευγένεια εκφερόμενες κι όχι γεννημένες από τη φυσική ευπροσηγορία των πολλών απ' τους ανθρώπους. Ακόμα κι ο καιρός, ζοφερός κι αυτός, σαν να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ανάμεσα σε πολίτες που δεν έχουν πια παρέα τις ελπίδες τους.
    Σαν ένα έθνος να ακρωτηριάζεται. Και σαν μια πόλη να 'χει κοπεί στα δύο, φέρνοντας έτσι στην ανάγκη τα παιδιά της να πάρουν θέση (εκτός απ' τους «άτιμους», που θα έλεγε κι ο Σόλων) -Μόνον που, για να παραφράσουμε τον αρχαίο σοφό, στην καθ' ημάς κρίση και ρήξη, οι «άτιμοι» είναι όλοι απ' τη μια μεριά. Αυτήν των ολίγων, των ολιγαρχικών και των ολίγιστων
    Οι «άτιμοι» σήμερα δεν είναι αυτοί που αρνούνται να διαλέξουν, αλλά αυτοί που παραδέχονται ότι όλοι κι όλα έχουν μια τιμή σε φράγκα κι όχι μια τιμή ατίμητη...
    Ο Θεόφιλος είναι αναγνώστης της «Ε» κι ως εκ τούτου σε ένα ταξίδι μου στη Θεσσαλονίκη, γνωριστήκαμε. Εκτός από αναγνώστης λοιπόν ο Θεόφιλος (γέννημα θρέμμα, και κυρίως θρέμμα) της εργατικής τάξης, είναι και φίλος.
    Συχνά ποστάρει σχόλιά του στον «ναυτίλο», στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ε» κι έτσι σήμερα,ημέρα Γενικής Απεργίας, αντί να γράψω τα δικά μου αμφίβολα, αντιγράφω για την χάρτινη έκδοση της εφημερίδας τα στέρεα του Θεόφιλου.
    «Στο σπίτι μας εδώ και μερικά χρόνια, μένει μαζί μας και η γιαγιά.
    Η πεθερά μου, από την οποία δεν έχει παράπονο κανένα παιδί της, ούτε εγγόνι, ούτε συγγενής και φίλος, είναι η γιαγιά άνθρωπος καλός και πολύ εργατικός.
    Κάθε που καλοκαιριάζει, μόλις πάρει τη σύνταξη, σενιαρίζεται κι ένας από μας, παιδί ή εγγόνι, την ανεβάζουμε στο χωριό της. Στο Νυμφαίο της Φλώρινας.
    Εκεί περνάει το καλοκαίρι της, με όσους συγχωριανούς της απέμειναν εν ζωή.
    Οποιο παιδί, εγγόνι ή δισέγγονο ανεβεί στο χωριό, η γιαγιά σκίζεται! Να πίτες, να τηγάνι, να γλυκά! Της προσφοράς! Ακούραστη.
    Πριν λίγες μέρες πήγε χαρούμενη να πάρει τη σύνταξή της, 630 Ευρώ.
    Οταν γύρισε η μαύρη, ήταν να την κλαις.
    Της δώσανε 390 Ευρώ. Παγωνιά.
    Δεν θα περισσεύει δεκάρα τσακιστή να δώσει σε κανένα εγγόνι. Δεν μιλάμε για θέρμανση ή φάρμακα. Τα καθάρματα της μαύρισαν την ψυχή.
    Προσπάθησα να την παρηγορήσω, λέγοντάς της ότι θα τσοντάρουμε κι εμείς, περήφανη αυτή ούτε να το ακούσει.
    SYNEXIZETAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYNEXEIA...
    ότε σκέφτηκα και της είπα, εφόσον είναι και θρησκευόμενη, να κάνει οικονομία από τα εκκλησιαστικά της έξοδα, κεριά, παγκάρι, λάδωμα στον παπά και άλλα.
    Με κοίταξε με νόημα, σαν να μου 'λεγε: και η ψυχή;».
    Εδειξα το γράμμα του Θεόφιλου στην εκλεκτή συνάδελφο, κυρία Κ.Κ., ρωτώντας την αν θα ήταν καλό να το δημοσιεύσω αντί των συνηθισμένων δικών μου. Το διάβασε η Κατερίνα και ταράχθηκε. «Τα ίδια έπαθε και η μάνα μου», άρχισε να μου λέει.
    «Πήγε να πάρει τη σύνταξή της, γύρισε στο σπίτι κι έκλαιγε.
    Και για τις φιλενάδες της τα ίδια -"δεν ξέρω αν θα γυρίσουν σπίτια τους ζωντανές", έλεγε. Μην κάνεις έτσι, ρε μάνα της έλεγα εγώ - θα σου τσοντάρουμε κι εμείς. Ομως, η μάνα μου έκλαιγε»...
    Τι να πούμε στην αρχόντισσα γερόντισσα του Θεόφιλου, στη μάνα της Κατερίνας και σε όλους τους ηλικιωμένους της χώρας που αντί να τους τιμάμε, τους ατιμάζουμε;
    Τι να πούμε στους χιλιάδες νέους, τα παιδιά μας που δεν μπορούν να μπούνε στην αγορά εργασίας και όταν τρυπώσουν, όσα τρυπώσουν, θα δουλέψουν με συνθήκες κολίγου, ραγιά, είλωτα και δουλοπάροικου;
    Τι να τους πούμε; ότι δεν τους «αντέχει η οικονομία;» Μα αυτοί είναι η οικονομία. Αυτοί που εργάσθηκαν, αυτοί που εργάζονται, αυτοί που θα εργασθούν.
    Αυτοί είναι η οικο-νομία!
    Και η οικο-ανομία είναι τα παράσιτα! Εκείνοι που μας παίρνουν την υπεραξία, εκείνοι που μας επιβάλλουν βαρειά, αβάσταχτη έμμεση και άμεση φορολογία, εκείνοι που βύθισαν τα νοικοκυριά στην πίστωση για να τα αφαιμάζουν εφ' όρου ζωής.
    Εκείνοι που λεηλάτησαν, λεηλατούν - και, αν δεν ορθώσουμε ανάστημα- θα συνεχίσουν να λεηλατούν τη χώρα και τις ζωές μας.
    Για αυτούς τους ολέθριους ολετήρες, οι γέροντες, τα παιδιά, οι μητέρες, οι άνθρωποι, δεν είναι παρά οι παράπλευρες απώλειες μιας αποθηριωμένης κι αδηφάγου ταξικής πολιτικής πολεμικής, όσον οι «ανθρωπιστικοί βομβαρδισμοί» και καταστροφικής, όσον οι βόμβες νετρονίου...
    «Είμαστε σε πόλεμο» που λέει και ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε ταξικό πόλεμο. Εναντίον όσων εκπροσωπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγή: http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=178244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=olympiada.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Folympiada.files.wordpress.com%2F2010%2F06%2F447445.jpg&sref=http%3A%2F%2Folympia.gr%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ...ΚΟΚΚΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα Βασιλη και νομισα οτι ηταν σοβαρο Blog.

    Το γραφειο τυπου του ΠΑΣΟΚ ειναι.

    ΝΡΟΠΗ που χρησιμοποιεις το ονομα του Χωριου μας ετσι. Με ποιο δικαιωμα??

    Απλα ΝΡΟΠΗ και να αλλαξεις ονομα σε grafeio_typou_to_bathi_PASOK.blogspot.com

    Ειναι αν μη τι αλλο πιο υπευθυνο απεναντι σε ολους τους συγχωριανους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 11:26
    Και για σένα ισχύει ότι γράφει στα αριστερά της σελίδας "Διευκρινίζουμε ότι"
    Καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά δεν είδα τον Λάκη χθές, αλλά για να τρώνε τα ρούχα τους οι πράσινες αγκουστέρες...πρέπει να τα σάρωσε τα βραβεία Παπαρίων πάλι ο γιωργάκης και το πασόκ!!!
    Μην κάνετε έτσι σύντροφοι καλυτερα τα παπαρίων απ΄το να μαζεύετε ροχάλες, αυγά, μπουκάλια άδεια και γιαούρτια, έπειτα τα παπαρίων δεν λερώνουν και τα πανάκριβα ρούχα των -π.χ. Διαμαντοπούλου και Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη προχθές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Blog και ελευθερία έκφρασης. Καλά κρασιά. Από ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ μην περιμένεις αξιοκρατία και ήθος (πολιτικό). Πάντα στην ρεμούλα, την αναξιοκρατία και στον πράσινο ΦΑΣΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟΙ έφτασαν την Ελλάδα στα σημερινά χάλια.
    Ξεκίνησαν με τρύπια σώβρακα και βρέθηκαν να κάνουν γάμους στο Παρίσι και με 30 σπίτια.
    Πήγαν να "φτιάξουν" την κοινωνία και αντί αυτού την κατέβασαν στο επίπεδο τους, δηλαδή στον πάτο.
    Τελικά αρχίζω να πιστεύω τα λόγια ενός μεγάλου κοινωνιολόγου: "Το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τα πάντα για να μπορεί να έχει μηχανισμούς παντού. Τελικά είναι χειρότερο και από τους Αριστερούς του ΚΚΕ. Τουλάχιστο αυτοί έχουν οδηγό τους την "ιδιαίτερη" ιδεολογία τους και όχι το βόλεμα και το χρήμα που έχει το ΠΑΣΟΚ".
    Κάποια στιγμή η ιστορία (όχι η κοντόφθαλμη μου γράφετε εσείς) θα σας βάλει στην θέση που σας αξίζει. Στο καλάθι των σκουπιδιών.

    Παρεμπιπτόντως έχουν δίκαιο όλοι όσοι σου ζητούν να αλλάξεις όνομα στο BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ BLOG .ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΘΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.ΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ...ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΚΑ-ΜΠΛΕ -ΚΟΚΚΙΝΑ-ΡΟΖ BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΕΙΤΕ ME TO ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημογέροντα αν το Blog δεν είχε το όνομα του χωριού μας να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ασχολούμασταν με τις ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ παπαργιές που γραφεί.
    Εσύ ξέρεις την διαφορά του σοβαρού Blog απο το @@@δια Blog;
    Να αλλάξει όνομα και δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί του. ΟΚ;
    Και σε ότι αφορά την ενημέρωση, το copy – past δεν είναι. Για το χωριό τι λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή αν δεν ήταν Πασοκικό το blog προφανώς η ονομασία του δεν θα σε πείραζε.Θα καμάρωνες κιόλας.ΞΕΒΡΑΚΩΘΉΚΑΤΕ μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε, ένα blog του χωριού μας είναι καλό και πρωτοποριακό και μπράβο για την προσπάθεια. Από εκεί και μετά είναι θέμα πως το χρησιμοποιείς. Είναι σαν να έχω blog με το όνομα σου και να αναφαίρετε σ τους gay (συμβολικό είναι). Κατάλαβες τι εννοώ τώρα. Blog με το όνομα του χωριού ΜΑΣ θα έπρεπε να αναφαίρετε μόνο στο χωριό ή να είναι αυστηρά πολιτικά ουδέτερο. Θα ήταν ηθικότερο να έχει το blog ένα άλλο όνομα με το περιεχόμενο που έχει επιλέξει ο Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:45 ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΦΗΜΊΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΑΝΑΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ .ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ,ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΘΥ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημογέροντα αφού δεν είσαι από Πελασγία δεν μπορείς να καταλάβεις και τι λέω. Σχετικά με τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου και εγώ δεν έχω καμία συμμέτοχη σε αυτά. Κάθε άλλο μάλιστα. Όμως επί της ουσίας δεν απαντάς. Πιάνεις κάτι μεγαλύτερο, γενικότερο, κοινώς αποδεκτά απαράδεκτο για να δικαιολογήσεις τα λάθη και το ανήθικο του θέματος για το BLOG. (Νομίζω οι δικανικοί λόγοι του Λυσία ήταν οι πρώτοι διδάξαντες αυτής της τακτικής και η ΚΝΕ μετά)
    Σχετικά με την Στυλίδα ούτε εγώ θέλω την ένωση αλλά τι μπορώ να κάνω;

    Α και κάτι ακόμα, τα δημόσια καραγκιοζιλίκια που περιγράφεις τα κάνουν κάτι κομματόσκυλα όλων των παρατάξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δηλαδή εσύ έχεις προσωπική ιδεολογική βεντέτα με τον διαχειριστή, γιατί δεν τον πιάνεις προσωπικά να το συζητήσεις το θέμα, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού
    ανώνυμες εξυπνάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε ΟΧΙ ΔΕΝ έχω καμία προσωπική ιδεολογική βεντέτα με τον διαχειριστή. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο τρόπος χρήσης του ονόματος του Χωριού μας. Και φυσικά το έχω συζητήσει και θα το ξανακάνω.
    Επιστρέφω τον όρο εκ του πονηρού
    ανώνυμες εξυπνάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Xωρίς να μπαίνω στη όποια "συγκρυσιακή" λογική... blogging συμαίνει ελευθερία λόγου και άποψη.

    Ο διαχειριστής του blog καθορίζει το περιεχόμενό του και το όποιο "στίγμα" του Πολιτικοκομματικό, κοινωνικό κλπ.

    Και το απλό copy - paste έχει τη χρησιμότητά του δοίτι προσδίδει κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του διαχειριστή και θα ήθελε να το μοιραστεί με τους όποιους επισκέπτες.

    Επίσης σχολιασμός - άποψη μπορεί να είναι και μια παραφραση του τίτλου δίνοντας το ερεθισμα για σχολιασμό - τοποθέτηση.

    Καλό θα ήταν όσοι τοποθετουνται να το κάνουν επώνυμα.'Eτσι και to blogging ΘΑ ΈΧΕΙ το νοημά του...

    ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ !!!

    Αυτή την (επώνυμη) άποψη-εις έχω και σας ευχαριστώ που θα τις διαβάσετε.

    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ Η ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΤΟ BLOG ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΟ. (ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) (ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ Κε Πετσαλούδα (Εθελοντές Διαδικτύου (ΠΑ.ΣΟ.Κ) Ν. Φθιώτιδας
    Δημήτριος Πετσαλούδας Αρ. κιν.τηλ. (vpn ΠΑΣΟΚ): 6937......, Ονομάζομαι Δημήτριος Πετσαλούδας και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ με αριθμό μητρώου 01057319 (Τ.Ο Λαμίας) ΚΛΠ.)
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν και δε θα ήθελα να συνεχίσω την συγκρουσιακή λογική το επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά,

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ούτε καν υποστήριξης.

    Ο κάθε διαχειριστής επαναλαμβάνω έχει το δικό του στίγμα στο ιστολόγιό του.

    Οι εθελοντές διαδικτύου ΠΑΣΟΚ είναι επώνυμοι ανά την Ελλάδα και μάλιστα και με φωτογραφία. Προς επιβεβαίωση μπορείτε να επισκευθείτε τον σχετικό ιστοτόπο των εθελοντών http://ethelontes.pasok.gr

    Η αναφορά σε αντίστοιχο κάλεσμα του Προέδρου άλλου κόμματος για «συστράτευση» εθελοντών διαδικτύου είναι πραγματικό γεγονός !

    H λογική - ύπαρξη των εθελοντών δεν είναι σε καμιά περίπτωση η "επιδρομή" τύπου "ακρίδας" σε ιστολόγια αλλά η διάχυση της πληροφορίας καθώς και η συμβολή στη διαφάνεια και πολλά άλλα που όπως και από αλλού σε άλλο ιστολόγιο μάλλον δικό σου-σας έχω αναφέρει...

    Εξακολουθώ να πιστεύω και ελπίζω κάποτε... Συμβάλλοντας όμως όλοι μας, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΟΠΟΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ !

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «…Κε Πετσαλούδα (Εθελοντές Διαδικτύου (ΠΑ.ΣΟ.Κ) Ν. Φθιώτιδας
    Δημήτριος Πετσαλούδας Αρ. κιν.τηλ. (vpn ΠΑΣΟΚ): 6937......, Ονομάζομαι Δημήτριος Πετσαλούδας και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ με αριθμό μητρώου 01057319 (Τ.Ο Λαμίας) ΚΛΠ.)… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ :

    Α) Εξακολουθεί να υπάρχει η πραγματική αγωνία για τον τόπο-περιοχή μου… ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ... ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και πρακτικές...

    Β) Αλληλοϋποστήριξη όποια και είναι η θεωρείτε... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ-ΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ σε κομματικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο blogging. Άλλωστε από όσο μπορώ να ξέρω ο διαχειριστής δεν είναι (ακόμη) Εθελοντής Διαδικτύου του ΠΑ.ΣΟ.Κ αν και πιστοποιημένος blogger από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και

    Γ) η συνέχεια των παραπάνω στοιχείων – μηνύματός μου αλλά και τα επώνυμα σχόλια που αφορούσαν ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να πάνε προς όποιο θεμιτό και μη αποδέκτη (αν και ήταν μια επικοινωνία επώνυμου σχολιαστή με τον ανώνυμο διαχειριστή-ες ιστολογίου ). Δεν το εκλαμβάνω ως απειλή ! Άλλωστε η γνώμη μου για το ιστολόγιό σας δεν αλλάζει και παραμένει αυτή του ότι κάνετε μια πολύ αξιόλογη ενημερωτική δουλειά !

    σ.σ … η «καρέκλα»... του "μπαμπά"... της Πλατείας Ελευθερίας … «τρίζει»… ???

    Όπως αποδεικνύετε από το «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ..»… και όχι το «ΥΠΑΡΧΕΙ και ΕΝΑ άλλο ΠΑΣΟΚ – Μέρος 1ο» ???

    Keep blogging...

    Υ.Γ: Στα blog δε σχολιάζουν ΜΟΝΟ (ή και ΚΑΘΟΛΟΥ)εθελοντές διαδικτύου... αλλά πολλές φορές και... "στρατευμένοι νεολαίοι"... ή και οι ίδιοι οι διαχειριστές για να προκαλέσουν (κατά μια "άρρωστη" πρακτική...) το ενδιαφέρον... Να τραβήξουν δηλαδή επισκέπτες σχολιαστές... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκορουφινοι όσο και να προσπαθείτε δεν πείθετε κανένα ότι για το σημερινό χάλι της πατρίδας μου φταίει μόνο η ΝΔ , δικός σας είναι ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ δικός σας και ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ δικός σας και ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ δικός σας και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που έσπευσε να αγοράσει τα υποβρύχιο που γέρνουν ,δικός σας και ο ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ και δικός σας ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ που θέλει εγώ και το παιδί μου να δουλεύουμε 40 χρόνια για να πάρουμε σύνταξη ,δικοί σας είναι αυτοί που έκοψαν 13ο και 14ο μισθό από τον συνταξιούχο και τον εργαζόμενο στο δημόσιο ,δικοί σας είναι αυτοί που ανέβασαν 4ο/ο τον ΦΠΑ ,ΒΟΥΛΟΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλα αυτά φίλη - φίλε να ξέρει ότι ΤΑ βιώνουμε και'μεις απλά ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ όπως περιμέναμε και από κ. Καραμανλή και τη Ν.Δ αλλά και τότε δεν είδαμε τίποτα ( με επίσης ονόματα - παραδείγματα σκανδάλων) και τώρα απλά ελπίζουμε.

    Σε παρακαλώ να μιλάς καλύτερα διότι προσβάλεις.

    Κάποτε τους "δεξιούς" τους λέγαν και "φασίστες"... τώρα;

    Θεωρώ ότι μιλώ με να συμπολίτη μου με διαφορετική άποψη ! Σε αυτό το πνεύμα μπορούμε να συζητούμε όσο και για ότι θές, άλλωστε δεν θα λύσουμε τα προβλήματα από το παρόν blog και δεν θα συμβάλουμε στη "ψυχοθεραπεία"...

    ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

    Y.Γ: ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ OYTE TO ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΟΛΙΚΑ... ΑΛΛΑ ΤΟ BLOGGING και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο πιο πάνω... ο οποίος θεωρώ ότι τοποθετείται πολύ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Σαμαράς, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και τη νωπή μνήμη του λαού, ισχυρίζεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για τον οικονομικό εκτροχιασμό της χώρας και την αναγκαία προσφυγή στο μνημόνιο έχει η… οκτάμηνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Από μόνο του το «επιχείρημα» είναι κατάπτυστο και άθλιο, όμως έχει και βαθύτερες ρίζες… Στηρίζεται στην ανόητη παραδοχή, ότι ο Καραμανλής συνετρίβη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, επειδή τάχα...
    «είπε τη σκληρή αλήθεια» στο λαό… Ποια «αλήθεια» είπε ακριβώς; Ότι, λόγω της δικής του ανικανότητας και ανευθυνότητας των προηγούμενων ετών -αυτό δεν το είπε…- η χώρα έπρεπε να καταφύγει σε επώδυνα οικονομικά μέτρα και ο λαός σε σκληρές και άδικες θυσίες! Ναι, αυτή είναι η πλήρης αλήθεια, από την οποία ο Καραμανλής είχε πει μόνο τη… μισή! Δηλαδή μόνο το τι έπρεπε να γίνει στο μέλλον, όχι όμως και γιατί είχαμε φτάσει σε τόσο δραματική οικονομική κατάσταση. Αυτό το μαθαίνουμε τώρα, σιγά-σιγά, και είναι ενδεικτικό της παροιμιώδους μικρότητας του ανδρός, αλλά και όσων εκ των υστέρων πασχίζουν να τον «δικαιώσουν».
    Ο Καραμανλής το 2007 είχε καταφύγει έξαφνα σε πρόωρες εκλογές με πρόσχημα την Οικονομία. Από τότε, και μετά τη νωπή εντολή, έπρεπε να έχει δρομολογήσει τα μέτρα εκείνα που θα είχαν αποτρέψει τη χρεοκοπία. Τον Οκτώβρη του 2009, βρισκόμενος πάνω στα ερείπια των δικών του -μη- επιλογών, έμοιαζε με το χαζό παιδί που σπάει το βάζο και ύστερα κλαίει πάνω από τα κομμάτια, γνωρίζοντας ότι το περιμένει η τιμωρία… Αυτή είναι η «αλήθεια» του Καραμανλή, και σ’ αυτήν την «αλήθεια» θεμελιώνει σήμερα ο Σαμαράς την τυχοδιωκτική και λαϊκίστικη άρνησή του να συνδράμει στην Εθνική Προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας.
    Και οι δυο τους θα παραπεμφθούν στον Καιάδα της Ιστορίας. Ο Λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη, προτού τον συμπαρασύρουν στις ολετήριες εμμονές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά