Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Χάος


Τι να σχολιάσει κανείς τώρα για αυτή την είδηση;

Ένα παγιδευμένο δέμα κατάφερε να φτάσει στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη, δίπλα στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και να σκοτώσει τον Υπασπιστή του!

Δεν ξέρω τι άλλο μένει να δούμε σε αυτή τη χώρα. Χάος παντού...

Μοιάζει η χώρα να απολαμβάνει την πλήρη διάλυση της.

www.parapolitiki.com

12 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΕΙΠΕ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΧΑΝΙΖΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώρε και να ΄ταν ο Πολύδωρας ή ο Μαρκογιαννάκης υπουργοί, ούτε θέλω να το σκέφτομαι...
    Αλλά περνάει και από το νοσηρό μυαλό μου... Ούτε παραγγελία να ήταν αυτό το γεγονός κυρίως τώρα με το ασφελιστικό, σαν να μας ήρθε "κουτί" το μπάμ!!!
    Κρίμα όμως και μεγάλο κρίμα για τον άνθρωπο που έχασε άδικα την ζωή του, γιατί προπάντων η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητο πράγμα, συληπούμαι την οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σοκ απο το χτύπημα των "τρομακρατών" στον 7ο (!) όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αυτό αρχικά. Ομως για σκεφτείτε: Ποιός πραγματικός επαναστάτης θα χτυπούσε κατ' αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της κατάθεσης στη Βουλή του Ασφαλιστικού και του Συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου των πλανητικών σχεδιασμών της Νέας Τάξης;
    Το θεωρώ αδιανόητο.. Ασε που πρόσφατη είναι η δολοφονία των παιδιών στην Marfin Bank, από ΑΣΣΥΛΗΠΤΟΥΣ ακόμα κουκουλοφόρους "τρομοκράτες". Τυχαίο; Δε νομίζω...

    Τέτοιο χτύπημα-δολοφονία είναι από μηχανισμούς πάνω και έξω από ελληνικά επαναστατικά χτυπήματα.. Μηχανισμούς που έχουν πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ.. Εγω έτσι το καταλαβαίνω.


    Κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε..
    Κρίμα για όλους μας που τρώμε κουτόχορτο... (ή ξυπνήσαμε πλέον και δεν τρώμε;) "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Ζήτω η χώρα που ο ναυτεργάτης έχει ετήσιο εισόδημα (αν έχει…) 10 χιλιάδες ευρώ και ο λιμενεργάτης 100 χιλιάδες…
    * Ζήτω η χώρα που ο αεροπόρος πληρώνεται λιγότερο από τον ελεγκτή στα τραίνα.
    * Ζήτω η χώρα που ο μπάτσος παίρνει λιγότερα από τον πορτιέρη…
    * Ζήτω η χώρα που ο στρατιώτης “κοστίζει” λιγότερο από τον λαθρομετανάστη!
    * Ζήτω η χώρα που ο καθηγητής θεωρείται άχρηστος και τεμπέλης σε αντίθεση με την σωφεράτζα του υπουργού…
    * Ζήτω η χώρα που ο παπάς είναι επικίνδυνος και το κομματόσκυλο χρήσιμο…
    * Ζήτω η χώρα που ο αγρότης είναι σεξιστής και ο “οικολόγος” του Κολωνακίου προοδευτικός.
    * Ζήτω η χώρα που ο πατριώτης θεωρείται φασίστας και ο προδότης δημοκράτης…
    * Ζήτω η χώρα που το μάτι της δικαιοσύνης “παίζει” και ο κώλος της δημοσιογραφίας δεν έχει ρεπό…
    * Ζήτω η χώρα που ο έντιμος δημόσιος υπάλληλος είναι τροχοπέδη για την οικονομία και ο επίορκος ευέλικτος…
    * Τέλος (γιατί μπορώ να γράφω ώρες…) ζήτω η χώρα που ο 8ος όροφος βάζει βόμβα στον 7ο…


    http://gazaki.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

    Η αμηχανία είναι εμφανής στους κρατικούς μηχανισμούς και στα πολιτικά στελέχη: υπουργοί και παράγοντες πάνε, βλέπουν, "ενημερώνονται" και φέυγουν χωρίς μία στοιχειώδη δήλωση!

    Οι παρατρεχάμενοι (ΕΥΠ και ΕΛΑΣ) βάζουν τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα ('εξηγήσεις' υποτίθεται του πώς πέρασε η βόμβα) και μετά τα "ξεχνάνε" καθώς τα σενάρια δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα.

    Έπαιρνε συνεχώς δώρα (για το γάμο του) ο Χρυσοχοϊδης από την "πίσω πόρτα" του υπουργείου χωρίς έλεγχο, διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΥΠ. Το διέψευσε ο ίδιος!

    Είχαν χαλάσει τα μηχανήματα ελέγχου εκρηκτικών και δεν πέρασε από έλεγχο το δέμα διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΛΑΣ. Μετά το διέψευδαν οι... ίδιοι (όχι άμεσα αλλά λέγοντας άλλα... φίδια) αλλά και ο υπουργός!

    Του αρέσει δεν του αρέσει του υπουργού, τους αρέσει δεν τους αρέσει των υπηρεσιών, μόνο τρία είναι τα ενδεχόμενα:

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ: "Μηχανισμός" και "υλικό" ανώτερης τεχνογνωσίας που "τύφλωσε" τα μηχανήματα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν το χειρίστηκαν αυτοί με τα... κατσαρολικά ή οι αφιονισμένοι με τα καλάσνικοφ.

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Το "πακέτο" το πέρασε από τους ελέγχους άτομο υπεράνω υποψίας, ένας από "μέσα" που μπορούσε να περνά τους ελέγχους χωρίς να ελεχθεί. Προφανώς αυτό δεν το μπορούν οι συνήθεις "τρομοκράτες" μας, χρήσιμοι ηλίθιοι των μστικών υπηρεσιών ή αναλώσιμα πρακτοράκια.

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ: Το "πακέτο" δεν ήρθε... απέξω! Φτιάχτηκε μέσα στην Κατεχάκη και ανέβηκε... όροφο μέσω συνήθων διαδικασιών! Άλλος εφιάλτης για τα στελέχη του υπ. Δημόσιας Τάξης και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτός!

    Και τα τρία ενδεχόμενα δεν μπορεί να τα πει το ΠΑΣΟΚ, ο Χρυσοχοΐδης και οι παρατρεχάμενοι. Όπως δεν μπορούσε η ΝΔ και οι τότε παρατρεχάμενοι να πουν ποια "δύναμη" τους παρακολουθούσε!

    Τώρα όλοι ψάχνονται. Πρέπει εντός του 24ωρου που τρέχουν να κατασκευάσουν ένα σενάριο 'εισόδου' του "πακέτου" που θα φαίνεται πειστικό και δεν θα οδηγεί ΑΜΕΣΑ στην παραίτηση του εκλεκτού των ΗΠΑ υπουργού. Και πρέπει ΑΜΕΣΑ να καταλάβουν το ΓΙΑΤΙ της επίθεσης. Γιατί αν μπούμε λίγο στο μυαλό τους, σκέφτονται κάτι... απλό! "Τα δώσαμε όλα, τι άλλο ζητάνε;"

    Αλλά, όπως όλα δείχνουν, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

    Οι παραπάνω σκέψεις δεν σημαίνουν ότι ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Αυτός που έβλεπε "Καμπούλ" την Αθήνα για μια βόμβα σε ένα κάποιο κτίριο πώς θα χαρακτηρίσει μια βόμβα στο κέντρο της "άμυνας" στους... τρομοκράτες;

    Κάποιοι έχουν (Wink άλλοθι την άγνοια. Αυτός δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Άρα...

    ΥΓ Αλήθεια, αυτός δεν θα... έπιανε "εντός των ημερών" τους δολοφόνους των εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ;
    Γιατί δεν το έκανε; Αφού όπως δήλωσε έχει φωτογραφίες των ενόχων γιατί δεν μπόρεσε (Wink να τους ταυτοποιήσει; Ή μήπως... μπόρεσε;

    http://resaltomag.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μας λέτε ρε αστείοι τύποι? Η βόμβα αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκάσει στα χέρια του Χρυσοχοίδη. Τι θα λέγατε τότε, πως ο Παπανδρέου επέλεξε να θυσιάσει έναν κορυφαίο υπουργό για να μην τον υποψιαστούν κι έτσι να περάσει το ασφαλιστικό?
    Μα τα θέλουν και τα λένε μερικοί?
    Μας Γεμίσατε με ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι θεωρίες συνωμοσίας βλέπω δίνουν και παίρνουν. Η ερμηνεία των γεγονότων -χωρίς στοιχεία- με τρόπο που να εξυπηρετεί τα πιστεύω του καθενός είναι γνωστή και παγιωμένη τακτική. Το ΚΚΕ θα μιλήσει για προβοκάτσια, κάποιοι άλλοι για ξένα κεφάλαια από τις ΗΠΑ που μανιπουλάρουν την εθνική μας οικονομία και φτάνουν να βάζουν βόμβες σε γραφεία υπουργών, ή ίσως και ασύμμετρες απειλές...

    Το να είναι απλώς ένας ψυχοπαθής wanabee τρομοκράτης, είναι το τελευταίο που σας πέρασε από το μυαλό, και το πρώτο που αποκλείσατε...συγχαρητήρια για την τετράγωνη λογική. Όλοι οι επιθεωρητές Κλουζό εδώ μαζευτήκατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τις ίδιες γελοιότητες λέγανε κι άλλοι τάχα "αριστεροί" μαλάκες για συνωμοσίες για τη 17Ν μέχρι που οι αληταράδες εκείνοι συνελήφθησαν και ξεκαθάρισε ότι όλα ήταν στα βλαμμένα μυαλά τους και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, ναι
    "οι αληταράδες που συνελήφθησαν", οι τρομεροί και φοβεροί τρομοκράτες όπως πχ ο Χριστόδουλος Ξηρός ο αδίστακτος εκτελεστής, ευκίνητος , αίλουρος σκέτος που ήθελε μια στάνη αρνιά στην καθισιά του. Κι ο Β. Τζωρτζάτος αυτή η δολοφονική φυσιογνωμία που σύμφωνα μα μαρτυρία του φίλου του Ανδρέα Ρουμελιώτη (ράδιο "Ε") ψάρευε 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και του φοβερού και τρομερού Γιωτόπουλου που σύμφωνα με μάρτυρες έβλεπε όπλο κι έτρεχε.
    Άιντε ρε κακομοίρηδες που είστε !!! Φάτε τα φούμαρα του Χρυσοχοΐδη ανόητοι. Ο οποίος όλως τυχαία και συμπτωματικά εξάρθρωσε την 17Ν, και αμέσως μόλις ανέλαβε ξαν'α υπουργός εξάρθρωσε και τον Επαναστατικό Αγώνα του Μαζιώτη. Του Μαζιώτη που παρ' όλο που ήταν ανάμεσα στους τρακόσιους συληφθέντες το '95 στο Πολυτεχνείο και τ' όνομα του είχε δημοσιευθεί ατην "ε", παρ' όλο που ήταν απ' τους συνήθεις υπόπτους, παρ' όλα αυτά είχε κοτζάμ οπλοστάσειο - γιαφκα στα Καλύβια και ζούσε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή με την γυναικούλα του σαν καλός τρομοκράτης.
    Ρε άιντε ξυπνήστε λίγο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ,ΟΤΑΝ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς παλιό αστυνομικό, σ΄αυτό το "στέκι" δεν θα μπορέσετε να βάλετε "χέρι", διότι μέχρι σήμερα στο παρακράτος που έχει στήσει η "πρεσβεία" δεν έχει μπορέσει να βάλει χέρι κανείς, όπως και στις υποκλοπές επί κυβερνήσεως ΝΔ!!!
    Και αν πιστεύει κανεις σας ότι αυτοί οι που είναι στο κορυδαλό είναι η 17Ν τότε σας "συλληπούμαι" πραγματικά, γιατί το μόνο που μπορούσαν να τρομοκρατήσουν αυτοί θα ήταν τίποτα παϊδάκια, τσίπουρα κρασιά και μπύρες!!!
    Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν το "παρακράτος" δεν έχει χρώμα, εξυπηρετήσεις κάνει όπου το χρειάζονται!!! Και η κατακρεούργηση της΄Ελλάδος είναι ο στόχος, όσο για τους Έλληνες αυτοί είναι ήδη τελειωμένη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγκλημα και τιμωρία

    Το αυτονόητο -η απερίφραστη καταδίκη του στυγερού εγκλήματος- δεν επικαλύπτει το προφανές: τον απόλυτο κόλαφο και την εκκωφαντική απομυθοποίηση ενός λογά και επηρμένου υπουργού [...]


    Ήταν ο κ. Χρυσοχοΐδης, φρενήρης στον λαϊκισμό του, που κάθε τόσο -και με την παραμικρή αφορμή- μιλούσε για διάλυση του κράτους και της Αστυνομίας. Και αν βρισκόταν σήμερα στην αντιπολίτευση, δεν θα ζητούσε απλώς την παραίτηση του υπουργού αλλά (πιθανώς) και την παραίτηση της κυβερνήσεως (μια ματιά στις σχετικές δηλώσεις του επιβεβαιώνει το βάσιμον της υποθέσεως)...

    Τυχερός κατά συρροήν (17Ν και Ε.Α.) υμνείται περίπου ως θαυματοποιός από το γνωστό σύστημα εξουσίας, απολαύει άκρατης δημοσιότητος και έφτασε να θεωρείται στέλεχος περιωπής, ικανό ακόμη και για τα ανώτερα κλιμάκια της εξουσίας... Το χθεσινό τραγικό συμβάν υπενθύμισε εμφαντικά και οδυνηρά ότι η απομυθοποίηση είναι θέμα χρόνου, όταν οι μύθοι είναι κατασκευασμένοι. Καθώς και ότι ο λαϊκισμός δρέπει προσωρινώς δάφνες.
    Οι στυγεροί δολοφόνοι ούτε την ανθρώπινη ζωή σέβονται ούτε τον επιθανάτιο ρόγχο της χώρας αντιλαμβάνονται. Αφασικοί παρωπιδοφόροι, και πρωτίστως εγκληματίες...

    Όσο για το γνωστό σύστημα εξουσίας, δεν αποκλείεται -πέραν της αυτονόητης οργής για την απώλεια ενός ανθρώπου αλλά της εξίσου αυτονόητης συμπάθειας για την περιπέτεια του κ. Χρυσοχοΐδη, που επίσης κινδύνευσε- να υποβαθμίσει πολιτικά όλα τα υπόλοιπα στοιχεία τα οποία συνιστούν κόλαφο για τον εν λόγω υπουργό.
    Όπως και να το κάνουμε, είναι κάπως ασυνήθιστο, σε παγκόσμιο επίπεδο, να φτάνει και να εκρήγνυται βόμβα στο γραφείο του υπουργού που είναι αρμόδιος για την Τάξη και την Ασφάλεια.

    Γιάννης Τριάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά