Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σας ευχαριστώ όλους !!

Σήμερα  ο μετρητής ξεπέρασε τις 300.000 επισκέψεις και  το 1.000.000 διαβασμένες σελίδες.
Μετά από 6.540 αναρτήσεις νιώθω την υποχρέωση να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τόση αγάπη αγκαλιάσατε το εγχείρημα.
Μαζί κάναμε τη "Πελασγία" γνωστή πανελλαδικά.
Σας ευχαριστώ για την συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα  και για τα σχόλια σας σε διάφορα θέματα, μαζί σίγουρα θα ανεβούμε και ψηλότερα.
Επειδή δεν διεκδικώ το αλάθητο ζητώ συγγνώμη για τα λάθη που πιθανόν έχω κάνει. Ένα είναι σίγουρο, δεν έγιναν από πρόθεση.
Τέλος όπως από την αρχή είχα τονίσει αυτό το ιστολόγιο είναι και δικό σας ,δέχεται για δημοσίευση τα πάντα εκτός από προσβολές και συκοφαντίες. Η αξιοπιστία που απέκτησε δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
ΥΓ Η σαμπάνια όπως βλέπετε είναι παγωμένη έστω και εικονική, κερνάει το κατάστημα....

20 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια.

    Νίκος Μπατσικανής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ BLOG. ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣΣ (ΡΕ ΜΑΜΟΤΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλη keep walking και μη μασάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
    Όμως θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο παραπάνω που λέει τα περί κομματικοποίησης. Πραγματικά τόσα θέματα εναντίον της ΝΔ δεν έχει ούτε το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ.
    Φυσικά σ΄ ένα blog τη φυσιογνωμία του την καθορίζει ο διαχειριστής, αλλά αν θες να επιμείνεις σ΄αυτή την αντιδεξιά ρητορική και στάση, καλό θα ήταν να σκεφτείς ν'αλλάξεις το όνομα του blog κι από Πελασγία, να το ονομάσεις Βασίλης Αξελής ή antidexios.blogspot.com. Θα ήταν καλύτερο και κυρίως εντιμότερο.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ(ΟΠΩς ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ).ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ-ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΑΡΕΙ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ.ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re seis hremhste diko tu einai to blog oti thelei to kanei,logariasmo tha sas dwsei epeidh exei to onoma ths pelasgias giati ton plhrvnei kaneis apo ton dhmo ?ante ksypnhste na deite pvs leitoyrgoun ta blogs.
    KEEP BLOGGING MY FRIEND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ,

    ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...
    ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ. ΟΚ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ

    Α.

    ΥΓ1. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ? ΜΟΝΟ ΕΝΑ 5-10% ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ

    ΥΓ2. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΧΕΙ BLOG ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ? ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ...

    ΥΓ3. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ή ΟΧΙ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ BLOG, ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ KEEP BLOGGING.... KAI ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ?? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ. ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ......
    ΑΛΛΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.... (ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ BLOG ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝΝΝΝΝΝΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

    Γιώργος Κόρδης
    Στυλίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη όταν οι του ΚΚΕ σε λένε αντικομμουνιστή και οι της ΝΔ πολύ ΠΑΣΟκο,
    είσαι σε πολύ καλό δρόμο.
    Καλή συνέχεια αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ...ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ-ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ"

    Eγώ φίλε αυτό που ξέρω εἰναι ότι ο Διαχειριστής πάλεψε με νύχια και με δόντια για την εκλογή Δολιανίτη κι ήταν κολλητάρια. Τώρα τι έγινε μετά, ρωτήστε τον ίδιο. Τέλος πάντων δεν μ'ενφιαφέρουν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ αλλά η αποκατάσταση της αλήθειας. Κι εδώ λέγονται και γράφονται πα@@@@ιές με το καντάρι, όπως αυτή περί πρωτομάρτυρα Στεφάνου. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ, ΑΙΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!! Διαχειριστή αν θες να έχεις ένα μπλογκ της προκοπής κι όχι ένα κοπυπαστάδικο (γιατί αυτό έχεις μέχρι τώρα) κάτσε και γράψε απ'τα 10 -παράδειγμα-θέματα που ανεβάζεισ κάθε μέρα, τα δύο τρία μόνος σου. ΔΏΣΕ ΜΑς ΜΕ ΔΙΚΆ ΣΟΥ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ. Τέλος ασχολήσου περισσότερο μ'αυτό που δηλώνει ο τίτλος του ιστολογίου σου, δηλαδή με το χωριό μας κι όχι μόνο με τον Δολιανίτη, το ΚΚΕ, ΤΗ ΝΔ κλπ. Για να σου δώσω μια δυο ιδέες, την εποχή που διανύουμε (μήνας Θεριστής) πολλές νοικοκυρές (ακόμα ευτυχώς) φτιάχνουν τραχανά και χυλοπίττες στα σπίτια τους. Θα μπορούσες να ήσουν εκεί, να τις βιντεοσκοπήσεις και να ανεβάσεις στο blog μια διαδικασία που σε λίγα χρόνια θα χαθεί. Θα μπορούσες να συνεννοηθείς με μερικούς γεροντότερους για να αναβιώσετε μια μέρα θερισμού απ'τα παλιά χρόνια, με τα χέρια και τα δρεπάνια. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθούσαν ΟΛΟΙ όσοι θα ζητούσες βοήθεια. Κι αυτό πάλι να το βινβτεοσκοπήσεις για να μείνει κτήμα εσ αεί. Υπάρχει τεράστιο πεδίο με πολλά άλλα τέτοια πράγματα που θα μπορούσαν να αναδείξοπυν το blog σου σημείο πολιτιστικής αναφοράς για το χωριό μας και να δώσουν και σε σένα ένα ουσιαστικό ρόλο, αφού καλά και ντε θέλεις να είσαι παράγοντας. Ας είσαι με τρόπο εποικοδομητικό κι όχι αποδομητικό για την ενότητα των συγχωριανών μας.

    Υ.Γ. Για το πανηγύρι για παράδειγμα δεν είδα καμιά ανάρτηση, καμία αναφορά, καμία φωτογραφία απ'την εκκλησλία, απ'τα δρώμενα. Έστω και ένα ποστακι δικό σου που θα έκανε λόγω για τον εκφυλισμό των πανηγυριών στην εποχή μας. Μια αναφορά στο πότε , πως και γιατί ξεκίνησε, ΚΑΤΙ,ΚΆΤΙ ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστος ο τελευταιος Ανωνυμος. Αντε Βασιλη βγαλε το κομμα απο αυτο το blog ή αλλαξε ονομα στο blog.

    Ξυπνα Βασιλη!!!! (Γνωστη Ελληνικη Ταινια....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η σήψη και η παρακμή ενός χωριού σε όλο τους το μεγαλείο στις απόψεις σας.
    Ο άνθρωπος ,συμπολίτης σας ,γνωστός για το θάρρος της γνώμης του ,σας είπε ένα ευχαριστώ και εσείς αρχίσατε να πλακώνεστε μεταξύ σας και να γράφετε ανοησίες.
    Άλλος να ρωτά αν θα είναι δημοτικός υποψήφιος, άλλος ότι είναι μάρτυρας,σε άλλον τον ενοχλεί η ονομασία του blog,μερικοί θέλουν να απαρνηθεί την ιδεολογία του,άλλος θέλει βίντεο για τραχανάδες, έτσι κάνετε πάντα βάζετε ταμπέλες σε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε.
    Κουβέντα κανείς ότι αναρτήσεις του Βασίλη έχουν δημοσιευτεί ακόμη και στον αθηναϊκό τύπο και στα μεγαλύτερα blogs .
    Διαβάζετε μόνο ότι σας συμφέρει και απορρίπτεται την άλλη άποψη και συνήθως με υβριστικούς χαρακτηρισμούς .Ξυπνήστε μωρέ , ένα ευχαριστώ σας είπε ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τις ευχές σας .Οι τυχόν παρατηρήσεις σας θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eσύ... Στυλιδιώτη, είσαι σίγουρα Στυλιδιώτης;;
    Γιατί σαν να μυρίζεις πουρνάρι Πελασγιώτικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και συνέχεια.

    Πάντα επιτυχίες και... δημοκρατικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και συνέχεια.

    Πάντα επιτυχίες και... δημοκρατικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά