Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Το γιαούρτι ίσως συνετίσει κάποιους...

Ορισμένοι το πάνε φιρί φιρί να φάνε γιαούρτι! Και δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς, αλλά και συνδικαλιστές. Τρανό παράδειγμα ο πρόεδρος των μηχανικών εμπορικού ναυτικού Σάββας Τσιμπόγλου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πει ότι οι απεργίες και ο αποκλεισμός των κρουαζιερόπλοιων κάνουν καλό στον τουρισμό, διότι παρατείνεται ο χρόνος παραμονής...των τουριστών στη στεριά! Ο μέγας συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ εξήγησε ότι ωφελούνται τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία από τη στιγμή που καθυστερούν να φύγουν! Όπως το ακούσατε! Μήπως μεγάλε θα ήταν ακόμη καλύτερα αν τους κρατούσαμε ομήρους για κανα μήνα όποτε πατάνε το πόδι τους στη χώρα; Έτσι θα αποκτούσαν μεγαλύτερη πελατεία τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα...Καταλάβατε τώρα γιατί είπα στην αρχή ότι ορισμένοι χρειάζονται γιαούρτι; 
veto300.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί του και του δείνεις αξία? Αυτό θέλουν οι κύριοι αυτοί. Για εξέτασε το σενάριο να μην ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ με κανέναν από αυτούς τους εξωγήΪνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά