Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ για τον Τσούρα


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Τσούρας, καθώς πολλοί «σύντροφοί» του, τον κατηγορούν ότι έχει χάσει την… μπάλα όσον αφορά την επιλογή των υποψηφιοτήτων στους σημαντικούς δήμους και τις περιφέρειες-κλειδιά της χώρας.
Είναι χαρακτηριστικό, πως την περασμένη εβδομάδα τόσο ο Γιάννης Μίχας, όσο και ο Γιάννης Σγουρός, διατράνωσαν μέσω δηλώσεών τους στα μέσα ενημέρωσης, την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι για την περιφέρεια Αττικής, με τον δεύτερο ν’ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα, ανεξάρτητα από το αν το ΠΑΣΟΚ του δώσει το χρίσμα ή όχι. «Δίνουμε την εικόνα ότι είμαστε μπάχαλο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει συνεννόηση σε τέτοια ζητήματα», έλεγαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ήρθε και η χθεσινή επιστολή της Χρύσας Αράπογλου και των μελών των συνδυασμού της -στην οποία γινόταν λόγος για ακινησία του κόμματος όσον αφορά τον δήμο Θεσσαλονίκης- να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο στον Τσούρα, ο οποίος μέρα με την μέρα συγκεντρώνει όλο και περισσότερα εσωκομματικά πυρά.
Ωστόσο όπως σημειώνουν με νόημα στελέχη της Ιπποκράτους, στην περίπτωση του Τσούρα, ταιριάζει γάντι η παροιμία «φωνάζουν στο σαμάρι για ν’ ακούσει το γαϊδούρι», καθώς σύμφωνα με τους εν λόγω κύκλους, ο βουλευτής της Α’ Αθήνας είναι ο εύκολος στόχος. 
www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά