Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Βασιλική, ένα αστέρι γεννιέται...

Η στήλη καλωσορίζει στην πολιτική αρένα ένα νέο λαμπρό αστέρι της Επάρατου Δεξιάς.

«Η ΝΔ λέει ‘ναι’ στην απελευθέρωση της ενεργειακής αγοράς. Αλλά με σχέδιο(?) Απελευθέρωση της αγοράς δεν σημαίνει εκποίησή της ΔΕΗ. Η Κυβέρνηση του Μνημονίου(!), μας χρωστάει απάντηση(?) Πριν το Δεκέμβριο.»

Βασιλική Τζότζολα
νέο φρούτο 4/8/2010
mementumvivere.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΑ ΦΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΖΙΓΖΑΝΤΩΝΗΣ ,ΝΤΡΟΠΗ.ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ,Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΟΤΖΟΛΑ,ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΟΝΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΗΡΕ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΡΟΝ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ,,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ,,,,ΕΜΕΙΝΑΝ ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΙ ,,,ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΗΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,,ΕΔΩ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΙΣΤΟ ΤΟ 82, ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΦΑΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟ ΕΛΓΑ,ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,,Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΠΛΩΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε συ τι κόλλημα έχεις με την Μπατζελή και τους Μικρασιάτες;Άντε χάσου κοκκινοφασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... ρε σεις πάτε καλά ???

    Να γεμίσει η πολιτική με "ωραίες" υπάρξεις...

    Ποιος θα φέρνει νέες ιδέες στους πολιτικούς... από κοντά... ?

    Εύγε στο Σαμαρά... !!!

    Άλα Μπερλουσκόνι... Έδωσες μ... Γίνε πολιτικός... !!!

    Ιταλία... Ωραία χώρα... Ωραίες γυναίκες...

    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΟΛΟ "ΠΡΟΤΥΠΑ"... άλλων χωρών εκθειάζουμε... Βλέπε ΔΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΦΙΛΛΑΝΔΙΑ κοκ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΙ και ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

    Υ.Γ: Να γίνει αντίστοιχη κίνηση και απο το ... ΣΟΚ... ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΚΥ... ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ Η' ΠΑΣΟΚ ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΟΘΟΥΝ ''ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ'' ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ...ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ...ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά