Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή μουσικοχορευτική  βραδιά που έγινε στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.
Η Αγγελική και η Στέλλα Κονιτοπούλου (μάνα και κόρη) μας κράτησαν  μελωδική συντροφιά μέχρι τις πρωινές ώρες.
Πάντα τέτοια.
Και του χρόνου.

12 σχόλια:

  1. ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΚΟΥΤΡΑΓΚΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ(;} ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΊΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΥΝΟΗΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος δημαρχος;αυτος κοιταει σαν τελευταιος πως να κλεισει τη πορτα..τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για τη πελασγια..ας διαλεξουμε κανεναν με μυαλο να μας εκπροσωπει στη στυλιδα ..ας μαυρισουμε τα λαμογια και τους αγραμματους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ...ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Ανώνυμο 9:08
    Αν είσαι από 19-21 χρονών έλα να σε κάνουμε δήμαρχο...τα βρήκαμε τα λεφτά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά λέγονται και ακούγονται για προμήθειες και μίζες.Ελπιζω ο Δήμαρχος να αποκαταστήσει τα πράγματα με ανακοινωσή του στο Δημ.Συμβούλιο και τους δημότες. Τουλάχιστον ο Πούλος, σε πολιτιστικά θέματα,ηταν τυπικά εντάξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΟΝΤΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1)ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 10:46.ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΥΛΟΣ.ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. 2) ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..... ΥΓ:ΚΑΙ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑ Η ΜΑΠΑ ΣΟΥ.
    Ο βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 08.56 ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΚΑΚΑΣ.ΤΥΧΑΙΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που άκουσα εγώ περνώντας από την πλατεία ήταν μια κυρία πάνω σε μια εξέδρα που αντί να τραγουδάει γκάριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά