Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Υπερήφανοι..

Πάνος Σκουρλέτης εκπρόσωπος ΣΥΝ:«Σήμερα οι προερχόμενοι από τον σοσιαλιστικό χώρο βιώνουν την πλήρη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε περάσει από το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ»
Ενώ αυτά που συμβαίνουν στον Συνασπισμό, σας γεμίζουν με υπερηφάνεια...

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... !!!

    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΝΤ... ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ... ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ 30-45... ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ... ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ... ΑΠΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ" ΕΛΛΑΔΑ... ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΜΕΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΓΕΝΙΑ... ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ" ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ... ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ... ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ-ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

    ΑΟΡΙΣΤΙΑ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά