Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Βαρυσήμαντη συνέντευξη

Στην αυριανή Real news

11 σχόλια:

  1. Γιωργάκης και "βαρυσήμαντη συνέντευξη"!!! Ευτυχώς δεν βλέπω τηλεόραση και δεν αγοράζω εφημερίδες, "γλυτώνω" από "διακλαυτική" -κατα Λαζόπουλο- και βαρυσήμαντα πράγματα που δεν τα σηκώνει η "ψυχολογία μου"!
    Θέλω όμως να πω στον γιωργάκη να μην στεναχωριέται δεν του πέρνει κανείς την κυβέρνηση, έτσι που τα έκανε αυτός καλείται να τα διορθώσει, γιατί τώρα εκτός από μερικούς "χαχόλους" -που και αυτοί ξέρουν, αλλά κάνουν ότι δεν ξέρουν- όλοι έχουν μάθει την αλήθεια ή τις αλήθειες, π.χ. Όλοι τώρα ξέρουν ότι τα λεφτά του ΔΝΤ πήγαν στους "τοκογλύφους" και οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνωνται κανονικά από το κράτος!!! Από τα ταμεία που -δήθεν- βρήκε άδεια ο κ. λοβέρδος! Όπως ξέρει, επίσης, ο λαός ότι το δικό μας έλειμμα δεν ανακοινώθηκε στις 22/10/2010 αλλά μετά τις "εκλογές", για "ευνόητους λόγους"...
    Συμπέρασμα, "βαρυσήμαντο μπάχαλο" έχει δημιουργήσει η πλέον "ανικανότερη" κυβέρνηση στην Ελληνική ιστορία, ίσως ο γιωργάκης να μη θέλει να είναι "μόνος" και στο γεγονός της "χρεωκοπίας της χώρας", για να μη γράψει η ιστορία ο "πρωθυπουργός" της χρεωκοπίας!!!
    Είναι πιό "σίκ" να γραφτεί "κυβέρνησης εθνικής ενότητος της χρεωκοπίας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia ayta pou grafei o akieas exeis na peis tipota anonyme h den mporeis kai apla ton koreideyeis gia na mhn fanei h gymnia sou?

    sovarephou kai sxoliase ta grafomena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BASILH AYTO TO NUMERO TON ALIEA TON AFHNEIS KAI GRAFEI ANOHSIES OTI DIABAZEI STHN A1 TOY KARATZAFERH KAI STO PARON TOY KOYRH EXOYME GEMISEI SKOUPIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ τους δύο ανώνυμους των 11:35 πμ και 1:36 πμ!!! Κυρίως δε για την αντιπαράθεση "ουσίας", την οποία ασκούν στο σχολιό μου...
    Πράγματι έτσι οικοδομείται σωστά ένας "διάλογος"!!! Συγκλονιστικά τα επιχειρηματά τους, ευχαριστώ δε τον πρώτο για την παραινεσή να πάω στο γιατρό, ευχαρίστως θα το κάνω, αρκεί να με ακολουθήσει και αυτός τουλάχιστον μέχρι την πόρτα, (κάτι παρόμοιο είχε πει και ο γέρος παπανδρέου -περί δαφνί!!!). Και στον δεύτερο του λέω ότι Α1 του καρατζαφέρη -δεκανίκι του πασόκ, ίσως και συγκηβερνήτη αργότερα- ούτε για το WC δεν θα την αγόραζα, φοβάμαι τις μυκητιάσεις!!! Για το Παρόν, είναι η μόνη εφημερίδα που είναι πραγματικά πολιτική, αλλά δεν απευθύνεται σε εσένα γιατί δεν προσφέρει DVD και CD, εσύ έχεις άλλες "σοβαρές φυλλάδες" που μπορούν να σου προσφέρουν το "χάπι" της ευτυχίας της αντικειμενηκότατης πληροφόρησης. Έτσι μπορεί να αισθάνεσαι "πραγματικά πληροφορημένος", γιατί όπως έχω ξαναγράψει το "κουτόχορτο" και γενικά όλα τα "χόρτα" είναι πράσινου χρώματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΙΕΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΚΛΕΤΣΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ.Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σου ζητώ συγνώμη φίλε ανώνυμε (6:32 μμ), δεν ήξερα ότι πονάς για την Νέα Δημοκρατία τόσο πολύ!
    Τόσο φανατικό πασοκονεοδημοκράτη δεν έχω "ξαναματαδεί" στη ζωή μου... και κάτι ακόμη την επόμενη φορά να πεις στους ντόπιους Νεοδημοκράτες να μας καταψηφίσουν για να μπορέσουν τα "φιλαράκια σου" να "αναστηθούν".
    ΥΣ: Για να ξέρεις κάτι τα "φιλαράκια σου" ψηφίζουν Αλέκα...δεν έχεις να "λαμβάνεις"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΙΕΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ;ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΑ ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ .ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙς ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕς.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ; ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΑΔΗΣΑΝΕ ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΙΕΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΖΟΥΝΕ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΜΩΣ.ΟΥΤΕ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φίλε αλιέα η παρεούλα του ψηφίζει παπαδή λάθος κάνεις αυτός ξέρει τι λέει δεν είδες το βράδυ της ομιλίας του παπαδή η παρεούλα του με ποιά ήταν παρέα?ΑΧΛΑΔΙ ΜΕΡΙΑ!ΑΧΧΧΧΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμους 7:35 μμ και 1:02 πμ, ήρεμα, δεν "αργεί" το εγκεφαλικό... Δεν σας έχει μιλήσει κανείς για το Lexotanil;;;
    Προς τον ανώνυμο 9:57 πμ. Αλέκα ψηφίζουν το ξέρω και το ήξερα από το καλοκαίρι και το έμαθα έμμεσα από Στυλιδιώτισα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά