Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η ... υπομονή του Χατζηνικολάου

Να τσουβαλιάσει τους κομμουνιστές μαζί με τον αστικό πολιτικό κόσμο επιχείρησε χτες το βράδυ, δήθεν αγανακτισμένος, ο Χατζηνικολάου στο «Alter». Μόνο μπιμπίκια δεν έβγαλε όταν άκουσε τον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ να ζητάει να πληρώσουν οι καπιταλιστές.
Ισχυρίστηκε ότι η υπομονή του λαού έχει εξαντληθεί από τον «ξύλινο λόγο».
Πράγματι, η υπομονή των εργατών έχει εξαντληθεί. Τόσο που να μην τους φτάνει η «αγανάκτηση» του κροκόδειλου που ζητάει από τους εργάτες να μη μιλάνε «ξύλινη γλώσσα». Καταλαβαίνουμε ότι σ' ορισμένους χαλάει τη σούπα το ΠΑΜΕ, αλλά αυτήν την αλήθεια δεν μπορούν πια να την φιμώσουν: Η κρίση είναι καπιταλιστική και πρέπει να την πληρώσουν ολόκληρη οι καπιταλιστές. Και επειδή όλο και περισσότεροι εργάτες καταλαβαίνουν την ταξική τους θέση, να διαβεβαιώσουμε και τον Χατζηνικολάου ότι όλο και πιο έντονα θα οργανώνεται η αντεπίθεση.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΙΣΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ....ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑΛΕΙ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΦΡΑΣΗ ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3.07 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΖΗΤΑΝΕ 900 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ! ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ! ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENA EXO NA PO STON 6:43: KOUMOUNISTIKES MAKAKIES.OSOI JEROUN JEROUN. TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά