Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κοπρίτες

Τέρμα , δεν χωράει άλλους κοπρίτες το Δημόσιο...

6 σχόλια:

  1. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ;; ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .....ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλιεα μια τετοια αποψη ουτε το χοντροφιλαρακι σου ο κωστακης δεν θα υποστηριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε:

    Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

    Συμφωνώ απόλυτα με μια μόνο προσθήκη. Κοπρίτης είναι ΚΑΙ ο βουλευτής που τον διορίζει. Όπως κοπρίτες είναι ΚΑΙ οι δημοσιογράφοι που μεταδίδουν την είδηση ως "ο Πάγκαλος είπε κοπρίτες του δημοσίους υπαλλήλους".
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε 5:25 μμ, τέτοια πράγματα δεν πρόκειται να ακούσεις από Καραμανλή!
    Αλλά να ξέρεις ότι εγώ τώρα είμαι με τον Γιώργο πολύ δε με τον σωστότατο Πάγκαλο!!!
    Και υπάρχει λόγος σοβαρός που στηρίζω Γιώργο, -και δεν ειρωνεύομαι. Ο Γιώργος κατάφερε σε 15 μήνες αυτό που δεν κατάφερε η δεξιά -σχεδόν- 30 χρόνια. Να απομυθοποιήση τον ίδιο του τον πατέρα, τον "αείμνηστο" και μπράβο του, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε στους Έλληνες ότι η κακορίζικη "αναδιανομή" και η "κοινωνική" πολιτική του "αείμνηστου" έγινε με δανεικά τα οποία καλούμαστε τώρα εμείς και αύριο τα παιδιά μας να πλήρώσουμε. Ο Γιώργος έδειξε ότι ο "αείμνηστος" πατέρας του κυβέρνησε τόσα χρόνια υποθυκεύοντας το μέλλον των Ελλήνων. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δικαίωσε με την σημερινή πολιτική (ο Γιώργος) και τον Μητσοτάκη κυρίως με το θέμα των ΔΕΚΟ, ποιός θα πίστευε ότι ο Μητσοτάκης θα ζούσε όχι για να δει την κόρη του Πρωθυπουργό -αυτό δεν σώνει να το δει- αλλά για να δει την πολιτική του να δικαιώνεται από τον γιό του κυριότερου πολιτικού του αντιπάλου!!!!
    Στηρίζω όμως και τον Θόδωρα Πάγκαλο γιατί λέει αλήθειες που δεν τόλμισε η Νέα Δημοκρατία να ξεστομίσει ποτέ, γιατί αν έλεγε κάποιος πολιτικός της ΝΔ, πχ Παυλόπουλος τα λεγώμενα του Θόδωρα, θα καίγονταν και η Αλβανία και τα Σκόπια και η Βουλγαρία από την φόρα που θα είχαν οι συνδικαλιστάδες!!!!
    Ενώ τώρα μια "ανακοινωσούλα" αρκεί...ε,να μην σκίσουμε και κανένα "καλσόν"
    ΥΣ: Ξαναγράφω, ότι τα γραφόμενα μου δεν κρύβουν ειρωνεία και ότι γράφω τα στηρίζω και στον καθημερινό μου λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ! ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ;; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΟΙ 2 ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ;; ΜΑΛΟΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά