Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Σταμάτησε να βοηθήσει , τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν


Ο ένας έκανε ωτοστόπ, ζητώντας βοήθεια και οι άλλοι δυο ήταν κρυμμένοι.

Στις 5 τα ξημερώματα, στον επαρχιακό δρόμο Κάστρου - Λιβαδειάς, 28χρονος οδηγός φορτηγού σταμάτησε για να βοηθήσει άλλον οδηγό, που του έκανε σήμα για βοήθεια δίπλα σε ακινητοποιήμενο ΙΧ.
Μόλις κατέβηκε από το φορτηγό εμφανίστηκαν από το πουθενά 2 ακόμη άτομα. Πριν ο 28χρονος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν και οι 3 να τον χτυπούν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα. Οι 3 δράστες πήραν 950 ευρώ που είχε επάνω του και το κινητό του τηλέφωνο και αφήνοντάς τον αιμόφυρτο εξαφανίστηκαν με το Ι.Χ.

www.lamiareport.gr 

2 σχόλια:

  1. αυτο γινεται χρονια τωρα στο γνωστο σημειο,το εχουμε καταγγειλει αλλα εκεινες τις ωρες ο σκοπος του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ εχει βγαλει τις καλτσες του και ζεσταινει τα ποδια του στη σομπα !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXOYN ENA PALIO ASCONA ,EINAI GYRO STA 40-45 XRONON, MALLON BOYLGAROI KI EXOYN OPLA ,TH STHNOYN 3-6 TO PROI EKEI POY EINAI TO BOUSTASIO PRIN FTASOYME STA EKOKISTHRIA ,EXOYN LISTESEI POLY KOSMO ,MHN STAMATATE , EPITAXYNETE KORNARONTAS KAI ANAPSTE OLA TA FOTA ,EINAI POLY EPIKINDYNOI KAI MENOYN EKEI KONTA STO KASTRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά