Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Με φαντασμαγορικό τρόπο υποδέχθηκε ο πλανήτης το 2011

 
Το πρώτο φιλί του 2011 στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων
Εκατομμύρια κόσμου συγκεντρώθηκαν στις μεγάλες πόλεις και τις πρωτεύουσες ανά τον κόσμο για να υποδεχθούν το 2011. Το πάρτι «άνοιξαν» οι πρωτεύουσες της Ν.Ζηλανδίας και της Αυστραλίας, για να ακολουθήσουν όλες οι μεγάλες πόλεις του πλανήτη.

Στη Νέα Υόρκη, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αψήφισαν τις πολικές θερμοκρασίες και περίμεναν υπομονετικά να δουν την παραδοσιακή «πτώση» της κρυστάλλινης σφαίρας που ανήγγειλε την ανατολή του 2011 στην πλατεία Τάιμς Σκουέαρ.

Χιλιάδες αστυνομικοί και ένοπλοι στρατιώτες είχαν αναπτυχθεί στην αμερικανική μεγαλούπολη για να εγγυηθούν την ασφάλεια μέσα και γύρω από την διάσημη πλατεία.

Στην Ισπανία, οι κάτοικοι της Μαδρίτης έδωσαν και φέτος ραντεβού στην Πουέρτα δελ Σολ, στην καρδιά της ισπανικής πρωτεύουσας, όπου είχε στηθεί ένα υπερθέαμα με μουσική και πυροτεχνήματα.

Ανά χείρας, όπως η παράδοση απαιτεί, 12 ρώγες σταφυλιού.

Πάρτι στήθηκαν και εξακολουθούν να στήνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά