Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αναστολή καταβολής διοδίων ζητά ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Μίχος

Διαμαρτυρία στα διόδια Δροσοχωρίου
Την αναστολή της καταβολής διοδίων - τουλάχιστον για το προκατασκευαστικό στάδιο των οδικών αξόνων - ζήτησε χθες από το υπουργείο Υποδομών, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, κ. Λ.Μίχος.
Ο κ. Μίχος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας του Κοινοβουλίου, ζήτησε από τον υφυπουργό Υποδομών, κ. Ι. Μαγκριώτη να «παγώσουν» οι πληρωμές των διοδίων για τους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων όσο αυτοί βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής.
Μάλιστα, σημείωσε ότι οι χρήστες των αυτοκινητοδρόμων οφείλουν να πληρώνουν μόνο τη συντήρησή τους, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την υποχρέωσή τους να καλύπτουν το κόστος κατασκευής τους.
«Δεν είμαι βέβαιος ότι και την κατασκευή των δρόμων πρέπει να την πληρώνουν οι μελλοντικοί χρήστες δρόμου. Ενδεχομένως,.. υπό τις παρούσες συνθήκες, υπό τις σκληρές αυτές περιστάσεις, να είναι αναγκαίο» τόνισε.
«Πρέπει να αναστέλλεται η είσπραξη διοδίων στο προκατασκευαστικό στάδιο, ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Ακόμη και αν δεν αναστέλλεται η είσπραξη διοδίων, πρέπει να περιορίζεται στο απολύτως ανεκτό μέτρο»» πρόσθεσε ο βουλευτής.
Επίσης, ο κ. Μίχος υπογράμμισε την ανάγκη παροχής εναλλακτικής επιλογής στον χρήστη των οδικών αξόνων, μέσα από παράδρομους. 
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά