Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τέλος καλό όλα καλά

Οι κάρτες ελεύθερης διέλευσης από σήμερα  ισχύουν. Σύντομα ο εργολάβος θα  εγκατασταθεί για την έναρξη των έργων για τη κατασκευή  των παράπλευρων δρόμων. Μετά τις σημερινές δηλώσεις Μαγκριώτη στη Βουλή εδώ  λέτε  ο Αποστόλης ως όνομα να "χρησιμοποιήθηκε" ως μοχλός πίεσης προς τις κοινοπραξίες;
Πως έλεγε η συμπεθέρα στους δέκα μικρούς Μήτσους :"Αν υποψιαστώ ότι ο Δήμαρχος είναι και Πασόκος θα... πεθάνω".
Πάντως τέλος καλό όλα καλά .
Πάμε για άλλα.

14 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ. ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ ;ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ .. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ...ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ...Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΗΤΑΝ ...ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ...Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ.ΕΠΙ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΡΑΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΤΟΜΠΑΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ! ΑΝ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΚΑΡΤΕΣ ! ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ..ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΛΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ! ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ . ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γκλέτσος σαν ηθοποιός μπέρδεψε τους ρόλους του που έχει κάνει κατά καιρούς με τη θέση που του δώσανε ψηφίζοντάς τον.Ο τόπος μας έχει ανάγκη από συγκροτημένα άτομα που σέβονται νόμους και θεσμούς ,σοβαρούς ανθρώπους και όχι από νταήδες,τραμπούκους.
    Θα τον στύψουν τα κανάλια όσο κάνουν τη δουλειά τους σε ακροαματικότητα και θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
    Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με το σύστημα αξιών που υπηρέτησαν.Κρίμα για τα παραδείγματα που δίνουμε στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟ Ο ΔΙΑΧΙΡΕΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ! ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΟ Ο ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗΣ .ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ;
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΚΙΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ;

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ "ΘΑΨΟΥΜΕ".

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ (ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΦΡΙΛΑ.

    ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ) ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΓΛΕΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥΓΓΑ - ΜΟΥΓΓΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 9:33 ο Βασίλης όπως βλέπεις δίνει "περιχαρής" το βήμα σε όλους σας.
    Την υποστήριξη στον Δήμαρχο την έδειξα εμπράκτως με τη στάση μου και με απανωτές αναρτήσεις .
    Όλα τα γνωστά blogs καθώς και πολύ γνωστές εφημερίδες(ΒΗΜΑ-ΝΕΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-Ελευθεροτυπία) χρησιμοποίησαν τις δικές μου φωτογραφίες από τη πρώτη ημέρα που ήμουν παρών.
    Προφανώς εσύ δεν θα ήθελες και την άλλη άποψη.
    Χιλιοστή παράκληση προς όλους χρησιμοποιήστε ήπιες εκφράσεις η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 9.40
    Αγαπητέ φίλε λίγα λόγια για την Αντιπολιτευση.
    Κατσικονούρης, Παπαδής,Μπερτσιμάς,Χριστοδούλου, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο στην ασφάλεια.
    Ο Παπαδής ήταν όλη την ημέρα στα δικαστήρια έξω απο το γραφείο του Εισαγγελέα,μάλιστα πέρασε αρκετό χρόνο με την μητέρα του Δημάρχου.
    Ο Παπαδής πέρασε αρκετές φορές απο τα μπλόκα,μάλιστα μπροστά μου μίλησε και με τον Τριανταφυλλόπουλο.
    Επίσης η δημοτική κίνηση ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ εχει δικό της blog όπου απ΄ότι είδα έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ.ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΕΣΥ.Ο ΠΑΠΑΔΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΩΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά