Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θέατρο σκιών

   Οι υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ανακοινώνουν τα εξής : «Σε λίγες ημέρες, ξεκινούν οι ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, που συνιστούν μία κορυφαία θεσμική διαδικασία με βαρύνουσα σημασία για το Στράτευμα, αλλά και για κάθε κρινόμενο Αξιωματικό. Η περσινή εμπειρία, των κρίσεων του Μαρτίου 2010, με την πρωτοφανή κομματική άλωση των Ε.Δ., με τις επαναφορές στην ενέργεια γνωστών κομματικών αποστράτων, τις δυσμενείς κρίσεις πολλών άξιων Αξιωματικών και τις.. αποστρατείες ικανότατων και εμπειρότατων στελεχών, μας αναγκάζει να προειδοποιήσουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αρμόδιο Υπουργό, ότι δεν θα ανεχτούμε νέες κομματικές παρεμβάσεις στην Επετηρίδα των Αξιωματικών και αναξιοκρατικές κρίσεις. 
Σχόλιο: Κατά τη διακυβέρνηση  της ΝΔ  πανομοιότυπες ανακοινώσεις ,την ίδια περίοδο των ετήσιων κρίσεων έκανε το ΠΑΣΟΚ,  και ύστερα θέλουμε να τους πάρουμε στα σοβαρά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά