Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πληρώνουν Αλβανούς...

Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος του στην Κερατέα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega σήμερα το πρωί , ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλβανούς για να του επιτίθενται και υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ερωτηθείς σχετικά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε θέλει. Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι δεν θα αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και πρόσθεσε ότι μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουμε μάχη για τη Δημοκρατία.


Αδιευκρίνιστο παραμένει αν στη τιμή περιλαμβάνεται και η αγορά του γιαουρτιού...  

3 σχόλια:

  1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΧΘΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΤΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ..!!! ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΙΡΙΖΑ ....ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά