Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κομματικές υποκρισίες

Παπαρήγα και Τσίπρας στο... Δημαρχείο
Εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους καταληψίες  συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων.
ΤΟ ΒΗΜΑ
 
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, και για να μη ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά που γνωρίζουμε, συμβασιούχος είναι ο εργαζόμενος με ορισμένη σύμβαση εργασίας.
Μπορεί να καλύπτουν πάγιες ανάγκες αλλά από την αρχή γνώριζαν ότι η σύμβαση που είχαν υπογράψει κάποτε θα έληγε.
 
 

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ! ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..................ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ......ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ //// ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ //// ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ //// ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΕΤΑ .....ΑΥΤΑ ΤΕΡΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ύστερα λένε ότι η αριστερά δεν έχει ευθύνη για τη κατάντια της πατρίδος μας..πάντα εξωθούσε τους εργαζόμενους σε κάθε είδους διεκδικήσεις ακόμη και παράνομες για μια χούφτα ψηφαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ψηφαλακια ανωνυμε 7.32 τα πηραν αυτα τα κομματα που διορισαν με συμβαση αυτους τους χιλιαδες συμβασιουχους ... και αυτα τα κομματα ειναι το πασοκ και νεα δημοκρατια αν εισαι σε καποιο απο αυτα θα εχεις ακουστα για τα ταξιματα στα γραφεια των βουλευτων .. ακομα και τα παιδια τους οι βουλέυτες και τους συγγενεις τους στο δημοσιο τους εχουν βαλει κομουνισμο θελουν και αυτοι κατα βαθος και συ το παιδι σου αυριο στο δημοσιο θα το θελεις ασφαλεια εργασιας θελεις οπως ολοι μας βρες το συστημα που θα μου προσφερει ασφαλεια εργασιας και θα το ακολουθησω μαζι σου εκεινους τους εργαζομενους στη βουλη ποιος τους εβαλε ρε παιδια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι πάνε στους "γάμους" του λαού. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που συντελούν και μετά παρευρίσκονται στις "κηδείες" του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά