Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ερωτήματα...

Κύριε Διαχειριστά,
Είμαι κάτοικος Στυλίδας και σχεδόν καθημερινά ενημερώνομαι από τα διάφορα blogs της περιοχής μας. Έχω παρατηρήσει ότι στο blog της Στυλίδας αναρτώνται καθημερινά διάφορες ειδήσεις και δρώμενα του Δήμου Στυλίδας. Π.χ. δελτία τύπου του Δημάρχου για την 25η Μαρτίου ή για την ώρα της γης ή για διάφορες δραστηριότητες (συναντήσεις με δημότες) ή ανακοινώσεις για πρόσληψη ειδικών συνεργατών και επιστημονικού συνεργάτη κ.ά. Δεν τα βλέπω όμως αυτά και στο δικό σας blog. Εύλογα γεννάται το ερώτημα: γιατί αυτή η επιλεκτική αποστολή στο blog της Στυλίδας και όχι και στο δικό σας? Μήπως  οι αρμόδιοι συνεργάτες του Δημάρχου τα στέλνουν και δεν τα δημοσιεύετε? Εσείς δεν είστε στον Καλλικρατικό Δήμο? Εκτός αν το blog της Στυλίδας έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα την προβολή τέτοιων ειδήσεων. Και μία άλλη απορία:
Δεν διαβάζω τίποτε σχετικό για τους πρώην Δήμους Πελασγίας και Εχιναίων που συνενώθηκαν με το Δήμο Στυλίδας. Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε εκεί? Όλα καλώς καμωμένα? Να υποθέσω ότι οι πολίτες των πρώην αυτών Δήμων ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τους πρώην Δημάρχους τους, σε αντίθεση με τη Στυλίδα που υπάρχει περίσσευμα εμπάθειας, μίσους και χολής, σύμφωνα με τα σχόλια που αναρτώνται?
Σχόλιο διαχειριστή: Εύλογα τα ερωτήματα φίλε αναγνώστη δυστυχώς όμως δεν διαθέτω και τις απαντήσεις.Ο Δήμος Στυλίδας μου έχει στείλει έως σήμερα μόνο μια ανακοίνωση η οποία και αμέσως αναρτήθηκε .

3 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ.ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλάχιστον εσύ κ. διαχειριστά διατηρείς ακόμη την αξιοπρέπειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣ ΜΗ....ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!!!!!!!!!! ΤΥΧΑΤΟ : ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά