Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σε μπελάδες έχουν μπει τα χωριά μας


alt
Ιδιαιτέρως ανησυχεί τους κατοίκους της Πελασγίας η αύξηση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή. Αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της αστυνομίας, που καθημερινώς περιπολεί την περιοχή τους, όμως οι κακοποιοί είναι τόσοι πολλοί, που δυστυχώς πολύ συχνά γίνονται διαρρήξεις ή ληστείες στην περιοχή τους. Πιο πολύ απ’ όλους φοβούνται οι ηλικιωμένοι, που εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την υπάρχουσα τρομοκρατία, όπως την χαρακτηρίζουν.
www.lamiastar.gr

3 σχόλια:

  1. AN ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΗΚΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με την αυτοπροστασία με σεκιούριτυ, αλλά θα πω και τούτο. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΗΝΕΥΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά