Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών την Παρασκευή υπό τον Κ. Παπούλια


Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού.
Κατά πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών και το συμβούλιο έχει οριστεί για τις 12:30

Αυτήν την ώρα η Προεδρία της Δημοκρατίας απευθύνει τις προσκήσεις τα κοινοβουλευτικά κόμματα και σύμφωνα με πληροφορίες θα δεχτούν την πρόσκληση και θα παραβρεθούν το ΠαΣοΚ, η Νέα Δημοκρατία,  το ΛΑΟΣ ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα πράξει το ΚΚΕ.

Αγνωστη η στάση που θα

τηρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο.  κ. Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί  να επικοινωνήσει με την Προεδρία της Δημοκρατίας για να ζητήσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο του Συμβουλίου καθώς η πρόσκληση που έλαβε αναφέρεται γενικώς σε συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοκρατική Συμμαχία της
Ντόρας Μπακογιάννη και η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη δεν θα λάβουν πρόσκληση καθώς δεν αναγνωρίζονται ως κόμματα από τον κανονισμό της Βουλής.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά