Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ξεκίνησε χαιρετώντας το Γκλέτσο...


... και μετά από δυο ώρες θυμήθηκε να κλάψει για το Βέγγο...
Μεγααάλος ηθοποιός! ... 

 nonews-news.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. Το nonews, το ενόχλησε το "μετα απο δύο ώρες...", ή η αποκάληψη του Λακη για τον γιωργαρό μας;;;
    Δηλαδή το συγκλονιστικό στο χθεσινό αλ τσαντίρι ήταν η παρουσία του Γκλέτσου ή τα όσα -πολιτικού περιεχομένου- παρουσίασε ο Λάκης;;;
    Ας πούμε, εμένα μου άρεσε εκείνο που μετά από αυτά που έλεγε ο παπακωνσταντίνου σε κάποιες δηλώσεις του, συνεληφθησαν οι δημοσιογράφοι του μέγκα να γελούν!!!! Τι παραπάνω ξέρουν αυτοί και γελούν με δηλώσεις του πιο συμαντικού υπουργού αυτή τι στιγμή;;; Αν κατάντησε ο παπακωνσταντίνου "γέλωτας" των δημοσιογράφων μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε "και" επισήμως;;;
    Γιατί το, "χαμογελάτε κάνει τους άλλους να ανησυχουν!" δεν έχει και άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ,ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ,ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


    Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ alieas.
    Πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους αν είναι καλοί δημοσιογράφοι οι Πρετεντέρης και σια ,γιατί διακρίνω κάτι σαν διχασμένη προσωπικότητα.
    Να μην τους χρησιμοποιούμε alla cart...
    YΓ Χθές με αυτά που έγραψες για τον Μειμαράκη έλαβα σωρεία υβριστικών σχολίων από αναγνώστες που χρησιμοποιούν το πραγματικό σου επώνυμο για να σε θίξουν ,φυσικά δεν τα δημοσίευσα.Εντύπωση όμως μου κάνει ότι μερικοί φαίνονται νεοδημοκράτες και γνωρίζουν καλά τη πολιτική σου διαδρομή..γιατί τόσο μένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΑΛΙΕΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟ LIFE STYLE ΤΗΣ 7ΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ALFA ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ)ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΧΙΟΥΜΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΙΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηγε και ο κ Προεδρος της Αγ Μαρινας που αλλου στον Δημαρχο να βρει το δικαιο του χωριου του για τη ρυπανση της θαλασσας απο τα πλοια της ΕΛΝΙΝ που στο φορτωμα τους κατακοκκινισαν τη θαλασσα. Εδω ειχαμε να κανονισουνε τους τσαντιροπελασγιωτες για τον Λαζοπουλο και ο Δημαρχος αστραψε και βροντισε καιο προεδρος οπου φυγε φυγε.
    Προεδρε δεν ηξερες δε ρωταγες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε διαχειριστά, καταρχήν σας ευχαριστώ για την ανοχή που δείχνετε πολλές φορές σε αυτά που γράφω, σας ευχαριστώ επίσης και για το βήμα που μου παραχωρείτε να πατήσω να πω (γράψω) αυτά που πιστεύω και αυτά που με "εξοργίζουν".
    Θέλοντας να αναφερθώ σ΄αυτά που απευθύνονται σε μένα, όχι να απολογηθώ, απλώς να λύσω μερικές απορίες.
    Πρώτον, δεν θεωρώ δημοσιογράφο άνθρωπο που πετάει αντικείμενα στους αγωνιστικούς χώρους, (πιστεύω να θυμάστε), αυτός δεν διαφέρει σε τίποτα με τους προχθεσινούς χουλιγκάνους, η πετάς μπουκάλι ή καπνογόνο το ίδιο πράγμα είναι για μένα, αναφέρομαι στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους του συγκρκριμένου καναλιού, πιστεύω να καταλαβαίνετε τους λόγους!!!
    Για το θέμα των υβριστικών σχολίων, να μην σας κάνει εντύπωση καθόλου το ότι οι περισσότεροι μπορεί να είναι νεοδημοκράτες, δεν είναι μερικοί, εγώ πιστεύω ότι είναι "όλοι" τους νεοδημοκράτες!!!! Και κανένας πασοκτής, (άλωστε δεν τους αφορούσε το θέμα). Είναι όλα αυτά τα φίδια που ρίξανε τον Καραμανλή ψηφίζοντας απευθείας πασοκ, ίσως μιλάμε και για "οργανωμένους" νεοδημοκράτες, οι απλοί Νεοδημοκράτες κάνανε αυτό που έπρεπε!!!
    Γι΄αυτό και θα σας παρακαλέσω εσάς αλλά και τους "πικραμένους" υβριστάς (sic!), εαν θέλουν μπορούμε να βγάλουμε τα οναματά μας στη φόρα εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν και ξέρουν όλοι ποιός είμαι, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ (αυτοί ξέρουν ότι θα το κάνω)!!!
    Επίσης αν χρειαστεί στο μέλλον θα απαντήσω γιατί τους αποκαλώ "πικραμένους"!
    Ευχαριστώ, τον κ. διαχειρηστή του blog. Και αυτούς που "βρίζουν" γιατί μου δείχνουν ότι είμαι σε σωστό δρόμο, εφόσον δε είμαι συνοδοιπόρος μ΄αυτούς!!!
    ΥΣ: Πεδιά για το "τσούκσιμο" απευθυνθείτε στους φαρμακοποιούς του χωριού μας, κάτι θα έχουν να σας το καταπραϋνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνα με σημερινα δημοσιευματα στο διαλειμμα ενημερωσαν τον λαζοπουλο οτι το τηλεφωνικο κεντρο του σταθμου ειχε παρει φωτια απο τηλεφωνηματα διαμαρτυριας γιατι δεν ανεφερε αρχικα την απωλεια του Βεγγου...μετα αναγκαστηκε να παιξει το γνωστο θεατρο του
    βλεπεις το μισος του για τον παπανδρεου τον εχει τυφλωσει για τα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ /// ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ /// ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ // ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ...ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ !! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΟΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ! ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τσαντιροπελασγιώτες το δανείστηκα από πλακάτ που ανυψώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγραφε ακριβώς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά