Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Αποκαλύψεις» για τη σύσκεψη αρχηγών

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνοντας ότι ομιλεί, όχι ως πολιτικός, αλλά ως δημοσιογράφος...
Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τη σύσκεψη των αρχηγών της περασμένης Παρασκευής υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν όλοι περιχαρακωμένοι, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να υπάρξει και "δεύτερος γύρος" διαβουλεύσεων του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ.

"Ολοι ήρθαν να πουν το ποίημά τους", είπε, προσθέτοντας ότι Σαμαράς, ό,τι κι αν άκουγε, μίλαγε για το "Ζάππειο ΙΙ", θυμίζοντας το ανέκδοτο με τον γρύλλο, η Παπαρήγα έφερε... όλο τον Στάλιν μαζί της και ο Τσίπρας "το έπαιζε" Τζέιμς Ντιν

Ο Γ.Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, αποκάλυψε ότι ο Γ.Παπανδρέου ήταν

"διατεθειμένος να δώσει τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού στον Σαμαρά", ενώ εκτίμησε ότι "αν δεν τα βρούμε τώρα, θα πάμε σύντομα σε εκλογές".

Ο Σαμαράς και το Ζάππειο ΙΙ

Ο πρωθυπουργός, κατά τον κ.Καρατζαφέρης, ήταν σαφής δηλώνοντας ότι η κατάσταση δεν προχωράει και θέλει στήριξη, όμως ο "Αντώνης Σαμαράς, έβαλε πιο ψηλά την καρέκλα από την Ελλάδα, δεν έχει μεγαλείο, δεν έχει μεγαλοψυχία, δεν ξέρει να συζητάει, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα προδίδοντας τον κόσμο της ΝΔ" είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι "εμφανίστηκε περιχαρακωμένος, επαναλάμβανε το Ζάππειο ΙΙ" και, τελικά, θύμιζε το γνωστό ανέκδοτο, "άντε χάσου κι εσύ κι ο γρύλλος σου"...


Οι πολύωρες διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έκρυβαν εκπλήξεις για τον Γ.Καρατζαφέρη

Ο Στάλιν παρών
Για την Αλέκα Παπαρήγα, ο κ.Καρατζαφέρης, τονίζοντας κατ' επανάληψη "ότι η Αριστερά έχει τις γνωστές αμετακίνητες θέσεις της", δήλωσε ότι "είχε φέρει όλον τον Στάλιν μαζί της", ενώ, μεταξύ άλλων, κατά την τοποθέτησή της στη σύσκεψη των αρχηγών,η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, πρότεινε να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ενωση και να απαγορευθεί η ατομική ιδιοκτησία.

Και ο Τζέιμς Ντιν
Οσον αφορά τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Γ.Καρατζαφέρης περιορίστηκε να δηλώσει ότι εμφανίστηκε στη σύσκεψη των αρχηγών, "ως Τζέιμς Ντιν".

Ιδιαίτερα επικριτικός και καυστικός έναντι του Α.Σαμαρά και της στάσης που κράτησε στη σύσκεψη των αρχηγών, εμφανίζεται ο Γ.Καρατζαφέρης, λέγοντας «δεν ξέρει να συνομιλεί, δεν έχει μεγαλείο»...
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. "Η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής. Δεν συζητώ τίποτα με αυτή την κυβέρνηση. Ό,τι έρχεται στη Βουλή θα το καταψηφίζω" είπε και πρόσθεσε ότι "η ανεπάρκεια του Γ.Παπανδρέου με έπεισε ότι δεν μπορεί να διεκπεραιώσει καταστάσεις".

Πρόσθεσε, όμως, ότι αν φύγει από την εξουσία ο Γ.Παπανδρέου, ο κ.Σαμαράς δεν θα μπορέσει να διεκπεραιώσει την κατάσταση.


΄Η με όλους, ή με κανέναν

Ερωτώμενος για μια ενδεχόμενη συνεργασία είτε με τον Αντώνη Σαμαρά, είτε με τον Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: "Εγώ με έναν δεν πάω. Αν θέλουν να πάμε όλοι μαζί για όσο υπάρχει Ελλάδα... Να κάνουμε ένα ισχυρό μονομπλόκ. Το ποιος θα είναι μπροστά δεν με ενδιαφέρει" είπε και συνέχισε: "Δεν δίνω μόνος μου ψήφο στήριξης ούτε σε Σαμαρά ούτε σε Παπανδρέου".

Η τύχη του Μουμπάρακ

Αναφερόμενος στους "Αγανακτισμένους", ο ίδιος δήλωσε προβληματισμένος και φοβισμένος, τονίζοντας ότι "σε αυτό το αγνό κίνημα μπορεί να παρεισφρήσουν προβοκάτορες και να έχουμε εξελίξεις".

"Δεν φοβάμαι την δίκαιη αγανάκτηση" σημείωσε και προειδοποίησε τον πρωθυπουργό "να λάβει υπόψιν του ότι μπορεί να έχει την τύχη του Μουμπάρακ".

Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά