Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κορυφαίο σύνθημα από την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη!

Περιλαμβάνει και τους γνωστούς καπηλευτές της έννοιας λαός, που δοκίμασαν να σηκώσουν κόκκινες κομματικές σημαίες στην συγκέντρωση και άκουσαν τα καντήλια τους.
asimonis.wordpress.com

5 σχόλια:

  1. TA KOMMOYNIA MIA ZOH KLEBOYN TOYS AGONES MAS.

    E AI STON AGYRISTO POIA APOLYTHOMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ .....ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ;;;....ΚΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ....ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ..ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ! ΜΕ ΠΟ...ΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ !!...ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΟ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ...ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ .....ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ ..ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ !! Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο χθες που αρχισαν να χτυπουν αδειες κατσαρολες οπως τοτε επι Ανδρεα Παπανδρεου κατι σαπιο βρωμαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 6.39 ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    2.ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    3.ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    4.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά