Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Δελτίο τύπου Δήμου Στυλίδας

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με συνεχόμενες βροχές, που επεκράτησαν στην περιοχή από τις 11:00 η ώρα το πρωί, η λαμπαδηδρομία κι η υποδοχή της Φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων  Special Olympics Αθήνα 2011 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Δήμο Στυλίδας.
Οι τοπικοί πρόεδροι Ευρυδίκη Τριανταφυλλοπούλου στη Πελασγία, Νίκος Λαΐνας στη Παραλία Ραχών και Ευάγγελος Κυριακίδης στη Στυλίδα, κατέβαλλαν  υπεράνθρωπες προσπάθειες να πραγματοποιηθούν οι τρεις τελετές αφής της Φλόγας. Από την άλλη πλευρά η εθελοντική παρουσία του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, οι κάτοικοι και επισκέπτες της Ανατολικής Φθιώτιδας, στην πλειοψηφία τους νέοι, αγκάλιασαν το γεγονός και είχαν τη χαρά να επευφημήσουν τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους απ’ όλο τον Κόσμο αλλά και τους αθλητές των Αγώνων και να υποδεχθούν το Σύμβολο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς. 
Η Δημοτική Αρχή κι οι κάτοικοι του Δήμου Στυλίδας, εκφράζουν τις βαθιές τους ευχαριστίες προς του λαμπαδηδρόμους και τους αθλητές των Special Olympics για την έμπνευση και το μήνυμα αγωνιστικότητας που εισέπραξαν, και τους εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών τους.
                                                     
                                                              Η Οργανωτική Επιτροπή 
                                                         Υποδοχής Φλόγας της Ελπίδας   
                                                                  Δήμου Στυλίδας                  

9 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΛΕΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ : ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΒΑΛΗΚΕΥΜΑ .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βγάλει δελτίο τύπου ο δήμος Στυλίδας να μας πει ποιοι ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APO TOYDE KAI STO EJHS ANTI GIA FASISMOS UA LEME....GKLETSISMOS . STHN PELASGIA EXEI MEGALH PERASH DHLADH SA NA LEME....PAS MH GKLETSOS =BARBAros .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. anvnyme 3.00 allaje gyalia... o paredros ZAROGIANNHS XRHSTOS AKALESTOS VN HTAN PArvn xanontas opvs les ton ypno bauy .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ! ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O DIMARXOS OFEILEI, ME TI VOITHEIA TWN KATA TOPOUS SYNERGATVN TOU, NA ANAKALYPSEI POIES EINAI OI TOPIKES DYNAMEIS KAI NA STHRIXTEI SE AYTES, ANEKSARTITA TO POU ANIKOUN. MILAO GIA ATOMA EKSO APO YPOPSIFIOUS SYNDYASMON KAI EKLEGMENOUS SYNDYASMON. EINAI I MONI ELPIDA GIA EKEINON KAI TON TOPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΠΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά