Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ματαιώθηκε το Δ.Σ του Δήμου Στυλίδας

Λόγω της απουσίας  8  συμβούλων από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας , ματαιώθηκε το Δ.Σ που ήταν προγραμματισμένο για  τις 18:00.
Από τη συνεδρίαση  επίσης απουσίαζαν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της κ. Σχορετσιανίτη καθώς και ο κ. Οικονόμου.
Εντύπωση προκάλεσε ότι παρά τις προσπάθειες  για επίτευξη απαρτίας (καθυστέρηση μιας ολόκληρης ώρας)  οι απόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας "έλαμψαν" δια της απουσίας τους, θέλοντας να στείλουν  το δικό τους μήνυμα.

11 σχόλια:

  1. Ο ΜΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ .ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ.Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ανυποπτο χρονο ειχα στειλει ενα σχολιο οτι στο τελος θα μεινει μονο γκλετσος και βεττας και ειχα δεχθει ειρωνικα σχολια ,τωρα με σιγουρια σας λεω οτι δεν θα μεινει ουτε ο βεττας γιατι συστηματικα ριχνει μπανανοφλουδες και φτιαχνει το προφιλ του.
    Ας μας πει ο προεδρος τι του ειπε ο Μυτης(στο σπιτι του) στις προσπαθειες του να τον μεταπεισει...ακομη γελαει ο Μυτης που τουλαχιστον αυτος ειναι σοβαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ; ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ;; ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ! Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑΨΙΦΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ !!!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .....ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μηνύματα δεν στέλνονται με την απουσία ή αποχή αλλά με την παρουσία την κριτική τις προτάσεις τις διαφοροποιήσεις κ.λπ.
    Απ΄οτι βλέπουμε εδώ έχουμε ιερή συμμαχία ετερόκλητων ομάδων,συμφερόντων,φιλοδοξιών.
    Καραγιώργου - Αγαπίου ξανασμίξαν αναθερμαίνοντας τις παλιές καλές φιλικές και οικογενειακές σχέσεις,ο στόχος τους κοινός η γελοιοποίηση του Γκλέτσου.
    Αυτός απ΄την πλευρά του εκβιάζει Αγαπίου και Καραγιώργου.
    Η αλήθεια είναι οτι η υπόθεση Αγαπίου σηκώνει Εισαγγελέα της Καραγιώργου βέβαια οχι.
    Προβλέπω οτι τελικά ο Γκλέτσος στην πορεία που πήρε στο τέλος θα είναι μόνος..
    Αν χθές γινόταν Δ.Σ. θα έφερνε εκτός ημερήσιας διαταξης ( κατά την προσφιλή του πάντα μέθοδο ) ένα αρκετά σοβαρό θέμα που εχει να κάνει με τα λύματα των ελαιοτριβείων,προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αιφνιδιάσει το Δ.Σ. και να περάσει απόφαση για ΣΔΙΤ στη διαχείρηση των λυμάτων των ελαιοτριβείων.
    Επρεπε λοιπόν στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. να ήταν όλη η αντιπολιτευση και να εστελνε ένα ηχηρό μήνυμα στον Δήμαρχο, αυτό βέβαια δεν έγινε άς γίνει όμως στη συνεδρίαση της Τετάρτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ///ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΘΕΣ /// ΚΑΙ ΟΙ .....ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ /// ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ // ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ //// ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ 11,58. ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑ Η ΜΙΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ - ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ - ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!! ΨΕΥΤΟΠΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς οι διάφοροι ανώνυμοι που υποστηρίζετε την πλειοψηφία και τα σέρνετε σ’ όλους τους άλλους, δεν αναρωτιέστε πως έχει φτάσει η κατάσταση στο Δήμο σε τέτοιο σημείο;
    Είναι δυνατόν να μην αντιδράσουν σύμβουλοι της πλειοψηφίας όταν καθυβρίζονται, απειλούνται, συκοφαντούνται ;
    Όλοι είναι οικογενειάρχες άνθρωποι που ψηφίστηκαν για να προσφέρουν στην Στυλίδα και όχι για να τους φέρονται σαν σκουπίδια.
    Είναι φυσικό που αντιδρούν έτσι και στέλνουν κάθε τόσο τα μηνύματά τους.
    Αν όμως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποστασιοποιηθούν και άλλοι και τα εξαπτέρυγα θα κληθούν να παίξουν το ρόλο τους.
    Αλλά και η αντιπολίτευση πώς να συναινέσει και να συνεργαστεί όταν και αυτή υβρίζεται, συκοφαντείται και δέχεται τόνους λάσπης;
    Ποιος είναι άραγε ο εμπνευστής αυτής της τακτικής;
    Και εδώ εμφανίζονται αυτοί που δεν «εκτέθηκαν» και προσπαθούν να παίξουν ρόλο διαμεσολαβητή (για το δικό τους συμφέρον βέβαια), αποσκοπώντας στην επόμενη θητεία και έχοντας σκοπό να πουλήσουν ακριβά τα φώτα τους και τις «υπηρεσίες» τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.24 ! Ο ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ! Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ; ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ! ΩΣ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τους αγανακτισμένους (μετά τα τελευταία γεγονότα στο Δήμο) συμπολίτες μας, θα ήθελα να βάλω και μια άλλη παράμετρο.
    Η πλειοψηφία των δημοτών επέλεξε Δήμαρχο. Του έδωσε άνετη πλειοψηφία να κάνει έργο, τον τίμησε και τον έκανε πρώτο πολίτη του νέου Καλλικρατικού Δήμου. Κι αυτός τι έκανε;
    Άρχισε από το βράδυ της Αγίας Αικατερίνης την ανάρμοστη συμπεριφορά σε διάφορα πρόσωπα. Όλοι τα ξέρουμε, τα συζητάμε στις παρέες, στην πλατεία, στα σπίτια μας. Η αντιπολίτευση μπορεί να είχε τους λόγους της και δεν παρέστη στο Δημ.Συμβούλιο. Η μισή πλειοψηφία πού ήταν; (8 από τους 16); Μήπως η συμπεριφορά του κ.Δημάρχου παίζει ρόλο; Συμπεριφορά μάλιστα την οποία υιοθετούν και μερικοί σύμβουλοι του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου. Έχουν μεταφέρει τη γλώσσα του λιμανιού και της νταλίκας στο Δημαρχείο. Αυτή ήταν η αλλαγή σελίδας που θα έκαναν;
    Γιατί για πόσο διάστημα κάποιος μπορεί να ανέχεται βρισιές και εκβιασμούς; Για όλα υπάρχει ένα όριο. Μήπως ο κ.Δήμαρχος θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του; Πάει κάποιος να του μιλήσει, να τον συμβουλεύσει και βρίσκει το μπελά του.
    Και κάτι άλλο. Και η μείζονα αντιπολίτευση να πήγαινε στο Δ.Σ., πάλι αποφάσεις δεν θα περνούσαν, αφού πιθανότατα θα ψήφιζαν όχι. Οι υπόλοιποι ήταν 13, επομένως τίποτα δεν θα γινόταν.
    Το ζητούμενο λοιπόν είναι, ο κ.Δήμαρχος να τα βρεί με την ομάδα του, να αλλάξει συμπεριφορά και να μη στηρίζεται κάθε φορά στα άλλα δύο γνωστά δεκανίκια, γιατί κι αυτοί κάποτε θα βαρεθούν και θα τον σιχτιρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι έτος έχουμε; 2011. Πετάμε το 20 και κρατάμε το 11
    Πόσοι ήταν οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που απουσίαζαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. που ματαιώθηκε ; 8 . Κρατάμε το 8.
    Πότε ήταν η προηγούμενη Συνεδρίαση; Στις 10 του μηνός. Βγάζουμε 2 και μας μένουν 8. Το κρατάμε.
    Υποθέτουμε ότι και στην επόμενη συνεδρίαση θα απουσιάζουν 8 Δημ. Σύμβουλοι της πλειοψηφίας . Το κρατάμε.
    ΄Ολο μαζί μας κάνει 11888.
    ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τα ψαχτετε αγαπητοι φιλοι οταν περνατε απεξω απο το δημαρχειο κοντοσταθειτε για πεντε λεπτα για να φριξετε απο τις υβρεις και τις βωμολοχιες που ακουγονται μεχρι εξω.Βεβαια μην προσποιηστε τον Αλεκο γιατι το φρουτο ηταν γνωστο απο την εποχη που κατεβαζε τον οδηγο απο τον λεωφορειο να τον δειρει. Εσεις τον φερατε για αστερα τωρα φατε τον στην μαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά