Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απόφαση για τα δύσκολα

Οι Ελληνες βουλευτές θα πρέπει να λάβουν σήμερα μία δύσκολη απόφαση. Το μεσοπρόθεσμο σχέδιο και τα έκτακτα μέτρα που θα έλθουν προς ψήφιση εμπεριέχουν πολλές αδικίες, ιδιαίτερα στην υπερφορολόγηση, η οποία θα συμπιέσει και άλλο τον ιδιωτικό τομέα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείλιασε πάλι και δεν μειώνει το σπάταλο κράτος. Από την άλλη, είναι σαφές πως η απόρριψη του σχεδίου θα σημάνει τη χρεοκοπία της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για τους εταίρους και δανειστές μας, οι οποίοι προετοιμάζουν την κοινή τους γνώμη για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης, είναι σημαντικό να περάσουν αυτά τα μέτρα παρά τον εξόχως αντιδημοφιλή τους χαρακτήρα.
Κανείς δεν μπορεί να μεμφθεί την Αριστερά επειδή θα καταψηφίσει τα μέτρα σήμερα. Είναι, όμως, σημαντικό οι υπόλοιποι βουλευτές να αντιληφθούν πλήρως τα δεδομένα, τους κινδύνους για τη χώρα και να ψηφίσουν πραγματικά κατά συνείδηση, αγνοώντας τις ασφυκτικές πιέσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποιος είπε ότι είναι καιρός για πολιτικούς που δεν αντέχουν στα δύσκολα;
Κύριο άρθρο Καθημερινής

3 σχόλια:

  1. Μα τόση ανιδιοτέλεια στο πασόκ; Να θέλουν να κάνουν και τον Σαμαρά "ήρωα"! Βρε "κουτά" -όπως θα έλεγε και η μαλβίνα- της κυβέρνησης, γιατί θέλετε ντε και καλά να μοιραστείτε την "δόξα" και την "μέθη" της τεράστιας επιτυχίας των αποτελεσμάτων του "μεσοπροθέσμου" με τον Σαμαρά, γιατί θέλετε τόσο πολύ να τον καταστήσετε "συνιδιοκτήτη" στα πολιτικά "κέρδη" που θα "αποφέρει" το μεσοπρόθεσμο, για αυτό αφήστε την ΝΔ να απομονωθεί στη μοναξιά του χαμένου αντιρρησία!
    Να δείτε που λαός έσας θα σας σηκώσει στα χέρια μόλις δει τα αποτελέσματα του μεσοπροθέσμου!!!
    29 Ιουνίου 2011 Των αγιών Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ημέρα ψήφισης του "μεσοπροθέσμου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΛΙΕΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ .ΤΩΡΑ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙ Η..ΤΡΟΙΚΑ . ΠΡΙΝ 6 ΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΧΩΝΑΝ ΤΟΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΓΑΝΩΣΑΝ . ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ...ΦΟΒΟΥ ...ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΟΧΙ ΞΕΓΑΝΩΜΑ .!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΙΕΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΦΑΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
    ενας συναγωνιστης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά