Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στον τελικό του Παγκοσμίου η Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης, μετά τη νίκη της επί της Ιταλίας, στον ημιτελικό με 14-11.

Τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό αποτελεί η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Τα κορίτσια του Γιάργου Μορφέση μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις Ιταλίδες.

Η Ελλάδα είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού και δεν άφησε το προβάδισμα να της φύγει από τα χέρια. Η διαφορά μάλιστα ήταν συνεχώς πάνω από 3 τέρματα και ο ημιτελικός είχε ουσιαστικά κριθεί από πολύ νωρίς.

Το τελικό 14-11 σφράγισε την πρόκριση της Εθνικής μας στον τελικό της Παρασκευής, όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-3, 3-3

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Ψούνη 1, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 3, Μανωλιουδάκη 1, Αντωνάκου 3, Λαρά, Γουλά.

Ιταλία: Τζορλέρο, Αμπάτε 2, Καζανόβα, Πομέρι, Σαβιόλι 1, Λάπι 1, Κολαϊόκο, Μπιανκόνι 3, Έμμολο 1, Ραμπάλντι 3, Κότι, Φρασιννέτι, Τζίλι

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά