Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Το σεξ με τον Χέφνερ διαρκούσε δύο λεπτά»

Δεν ξέρουμε αν ήταν αυτός ο λόγος που ακύρωσε το γάμο της με τον 85χρονο Χιου Χέφνερ σχεδόν στο «παρά πέντε» αλλά η 24χρονη Κρύσταλ Χάρις ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού Sirius XM Χάουαρντ Στερν ότι «το σεξ μαζί του διαρκούσε περίπου δύο λεπτά».
Και η απάντηση δεν άργησε να έρθει: «Η Κρύσταλ είπε ψέματα για τη σχέση μας αλλά δεν ξέρω γιατί», ανέφερε ο ιδρυτής του Playboy το βράδυ της Τρίτης στο
Twitter παρ’ ότι απέσυρε το συγκεκριμένο μήνυμα από το λογαριασμό του. «΄Ισως (η αιτία να ήταν) ένας καινούργιος φίλος;» 
Ο ίδιος κατηγορεί την πρώην φιλενάδα και παρ’ ολίγον γυναίκα του για ατιμία. «Η Κρύσταλ με είχε πείσει ότι με λάτρευε», ανέφερε σε ηλεκτρονική συνομιλία του. «Αυτό ήταν το πρώτο ψέμα». Ο ίδιος, ωστόσο, επιμένει ότι την έχει ξεπεράσει και περνάει καλύτερα με - όχι μια, αλλά - δύο φιλενάδες. Την ΄Αννα Σοφία Μπεργκλουντ και την Σέρα Μπέκαρντ. Τι συνειδητοποίησε όταν η Κρύσταλ τον παράτησε πριν το γάμο; «΄Ότι δεν μ’ αγαπούσε…»
TO BHMA

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά