Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"Ευαισθησία"

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η "κοινωνική ευαισθησία" και η "προοδευτική αντίληψη" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που, αφού κατάπιαν την κάμηλο του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου και μύριων όσων πλήττουν και τον τελευταίο Ελληνα μισθωτό και συνταξιούχο, κόλλησαν στον "κώνωπα" της απελευθέρωσης των ταξί. Και έδιναν χθες τη μάχη για να σωθούν τα αγοραία και να προστατευθούν οι "αναξιοπαθούντες" ιδιοκτήτες αδειών ταξί, αξίας εκατό και διακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν αγανακτισμένοι...
Ν. ΜΕΛΕΤΗΣ-Έθνος

4 σχόλια:

  1. Ή βλάκα είναι ο Νίκος Μελέτης (που μάλλον δεν είναι) ή στημένος από το Ραγκούση. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η μπουρδολογία που έγραψε. Το ξέρουμε ότι ο Ραγκούσης ως Υπουργός Υποδομών μιλάει με το Μπόμπολα και κανονίζουν τις δουλειές τους, γι' αυτό και το μαγαζάκι του Μπόμπολα (το Εθνος)νιώθει υποχρεωμένο να στηρίξει τον Υπουργό του.
    Όμως το θέμα είναι αλλού και όχι εκεί που θέλει το πάει ο Ραγκούσης.
    Το θέμα είναι ότι ο ίδιος δημιουργησε θέμα εκεί που δεν υπήρχε αλλάζοντας την απόφαση του Ρέππα και προκαλώντας μια κοινωνική αναταραχή που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στον τουρισμό και την εικόνα της χώρας. Το πρόβλημα ειναι ο Ραγκούσης σε όλη αυτή την κρίση και η αδιαλλαξία του και όχι ότι κάποιοι βουλευτές θέλουν να υποστηρίξουν συντεχνιακά συμφέροντα. Ένας υπεύθυνος Υπουργός δεν κάθεται να βλέπει να προκαλείται΄ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα εις βάρος της χώρας και να επιμένει στα λάθη και τις εμμονές του. Πολύ σωστά ο Γρηγοράκος ζήτησε την παραίτησή τουθ. Ο άνθρωπος δεν κάνει για Υπουργός και έχει καβαλήσει ένα καλάμι μεγαλύτερο από το μπόϊ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαγανε πορτα και απο τον Παπανδρεου..ευτυχως κατι επιτελους αλλαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:56:00 μ.μ. .Αλλάζουν πάρα πολλά ,ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί οι σοσιαληστες του ΠΑΣΟΚ !!!!! ΟΤΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά