Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Συντεχνίτες!

Σπαράγματα μιας άλλης εποχής τα γεγονότα της Πέμπτης στην ακτή Ξαβερίου του Πειραιά, δεν έχουν τίποτε να πουν, κανέναν να διδάξουν, παρά μόνο εκθέτουν εκείνους που τα διαμορφώνουν.


Οι συντεχνίτες των ΤΑΧΙ φανερώνονται, την αγοραία κουλτούρα τους επιβεβαιώνουν, όπως και την κακή εκτίμηση που έχουν οι περισσότεροι των πολιτών γι' αυτούς.


Με τους τραμπουκισμούς, τα χυμένα λάδια, τη διακοπή της κυκλοφορίας σε λιμάνια, αεροδρόμια και τρένα και την μακρά αποχή τους μόνο το δίκιο τους δεν προβάλλουν.


Και βεβαίως δεν αντιλαμβάνονται ότι οι
επιβάτες εκπαιδεύονται να κινούνται στην πόλη χωρίς αυτούς, για να μην πούμε ότι οι περισσότεροι χαίρονται που δεν κυκλοφορούν ΤΑΧΙ, καθώς αισθάνονται ότι η πόλη ανασαίνει.


Λαθεύουν οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ, όπως συνήθως συμβαίνει με όλες τις συντεχνίες, οι οποίες καμώνονται τις ισχυρές, αλλά δεν κατανοούν ότι η τύχη τους εξαρτάται από τους άλλους, που τόσο περιφρονούν και ακόμη περισσότερο ταλαιπωρούν.
Κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά