Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

100.000 ευρώ για την ΜΚΟ του "αγανακτισμένου" Κραουνάκη

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ.Εργασίας εδώ, μάθαμε ότι η Σπείρα-Σπείρα δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση.Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 100.000 από το Υπ.Εργασίας.

Φέτος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους Αγανακτισμένους καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που "τα φάγανε".
Του αφιερώνω ένα δικό του τραγούδι:
 www.parapolitiki.com

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ..Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΕΣ ΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΚΕ..ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ; ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ...ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΙΣΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ....ΚΚΕ ! ΤΩΡΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ...ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ! ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ........ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ .......ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ .ΠΑΝΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ...ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι΄ αυτό ο Κραουνάκης έβγαινε στις συνεντεύξεις και δήλωνε ότι ο Κωστάκης ήταν μακράν ο μεγαλύτερος ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα και η Νατάσα η νέα Μητέρα Τερέζα... Κρίμα, ρε Σταμάτη, τόσο σπουδαίος συνθέτης, με αριστουργήματα στο ενεργητικό σου, και να ξεφτιλίζεσαι για εκατό χιλιάρικα, που στο κάτω κάτω είναι πολύ λίγα για να αγοράσουν και το ταλέντο και την υστεροφημία σου. Κρίμα, ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά