Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κατά Γκλέτσον….πάθη!


 
Για μια ακόμη  φορά  επιλογές του Δημάρχου Στυλίδας Αποστόλη Γκλέτσου ξεσηκώνουν  αντιδράσεις μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίως  στους κόλπους των συνδυασμών της μειοψηφίας.
Αυτή τη φορά ο κ.Γκλέτσος με  μια προσωπική του πρωτοβουλία την οποία αναδεικνύει και στο δελτίο τύπου ,όπως σχολιάζεται ,δίκην  «κατόπιν ενεργειών μου» ανακοινώνει στο  παραπέντε ότι ο Δήμος Στυλίδας θα μετέχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία όπως είναι γνωστό  αρχίζει μεθαύριο Σάββατο!
Τα blogs της Ανατολικής Φθιώτιδας πήραν φωτιά από  δεκάδες  σχόλια όπου επικρίνεται και κατακρίνεται  η  πρωτοβουλία του Δημάρχου χαρακτηρίζοντας την  αυθαίρετη, παράνομη και αναποτελεσματική.  Μάλιστα  χωρίς αυτό να έχει διατυπωθεί επίσημα γίνεται λόγος ακόμη και για προσφυγή στη δικαιοσύνη της μειοψηφίας για διοικητικές  παραβάσεις του κ.Γκλέτσου…
Όμως υπάρχουν και οι  απόψεις πιο νηφάλιων  σχολιαστών που   θεωρούν καλή την συμμετοχή της Στυλίδας στην ΔΕΘ όμως την χαρακτηρίζουν πρόχειρη ενώ θα μπορούσε να είχε περιβληθεί με  τον τύπο της νομιμότητας και  παράλληλα να είχε έγκαιρα προετοιμασθεί  ώστε να προβάλει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις γεωργικές και τουριστικές δραστηριότητες της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2  ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Κυρίτσης χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Δημάρχου  κίνηση προσωπικής προβολής αφού  μια τέτοια  ενέργεια έπρεπε να είχε  ανακοινωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, να λάβει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα και να  ενημερωθούν  όσοι  θα ήθελαν να προβάλουν μέσα από αυτή τη συμμετοχή τις  δραστηριότητες τους.
 
Από την πλευρά του ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέττας  τόνισε μέσα από το κεντρικό δελτίο του Σταθμού ότι  παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή μια ευκαιρία και ο Δήμαρχος την  αξιοποίησε  επ ωφελεία του Δήμου.
Διευκρίνησε δε ότι  ο Δήμος δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ αφού αφενός μεν το περίπτερο το προσφέρει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ενώ όσοι  θα  παραβρεθούν εκεί να καλύψουν εξ  ιδίων τα προσωπικά τους έξοδα.
www.lamiafm1.gr

13 σχόλια:

  1. Ας μας πει ο κ Γκλετσος μια συννομη ενεργεια ως Δημαρχος μετα απο αποφαση του Δημ Συμβουλιου γιατι μονο πραξεις του που απεχουν παρασακγας απο αυτο που λεγεται ευνομουμενο δημοκρατικο πολιτευμα και αξιοπρεπεια στους θεσμους και τους νομους μπορουμε να θυμηθουμε οπως:
    1. Αυτοκεφαλα και χωρις καν να ενημερωσει το Δημ ΣΑυμβουλιο δρα στα διοδια.
    2. Χωρις αποφαση του Δημ Συμβουλιου παραχωρει σε Ιδιωτες Δημοσιους χωρους( κραυγαλεα περιπτωση παραβαση καθηκοντος) λες και ειναι προσωπικη του ιδιοκτησια
    3. Πετροβολιεται στους δρομους και τις πλατειες με πολιτες που εχουν παραβατικη συμπεριφορα . γινομαστε πρωτοσελιδα στην Εσπρεσσο και το Λοιπον,ρομπα πανελλαδικα χωρις ιχνος αξιποπρεπειας και το αποτελεσμα μηδεν.
    4.Εκπροσωπειται ακουσον ακουσον απο τον εκ Λαμιας παρισακτο και χωρις καμμια νομιμη ιδιοτητα παρα μονο οτι ειναι κολλητος στις επιβλεψεις Δημοσιων εργων ( αλλοι κοπιασαν να γινουν αυτα κ Γκλετσο) και δεν αισχυνεται.
    5. Παιρνει σβαρνα τα καναλια και ανακοινωνει πως ο Δημος συμμετεχει στην ΔΕΘ . κ Γκλετσο εσυ μπορεις να συμμετεχεις οπου γουσταρεις κατα την προσφιλη σου εκφραση αλλλα το Ονομα του Δημου για να αναγραφεται θα πρεπει να εχεις Εντολη Απο το Δημοτικο Συμβουλιο που ειναι το κυριαρχο Θεσμικο οργανο και εσυ το Εκτελεστικο οργανο. Αυτο αν θελεις να σοβαρευτεις πρεπει καποτε να το μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Παναγιωτη
    Το εμπειροστατομενο σχολιο σου για τον Πλατανο της Πλατειας δειχνει ενα ατομο σιγουρα ευαισθητοποιημενο και υπευθυνο και μπραβο σου . Αλλα αγαπητε Παναγιωτη αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που επαθε η Πλατεια , θα περιμενα λοιπον σαν Πρωην Αντιδημαρχος Ενυπογραφα να δειξεις το ενδιαφερον σου και να σχολιασεις και για το μεγαλο κακο πουπαθε η Πλατεια και χαθηκε η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ και μαλιστα ενα τοσο μεγαλο ποσο που ηταν απο Προγραμμα τουτεστιν χωρις να χρεωθει ουτε ενα Ευρω ο Δημος μας΄; Ετσι θα μπορουσα να προσπερασω τις κακοηθειες που λενονται οτι μαλλον για λογους προβολης τοκανες παρα για την ουσια καθοσον Δασαρχης ον ειδες το δενδρο και δεν ειδες το Δασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ....ΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ;;;;; Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ........ΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ...ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 12:37
    Το μόνο που θα γίνει είναι μερικές μεγαλοκοπέλες που θυμούνται ακόμη την Ερατώ να πάνε να δούνε τον Γκλέτσο στα γεράματά του..άντε και κανένα αυτόγραφο ..δυο φωτογραφίες για την espresso και πάπαλα..
    α..μπορεί να έχουμε και συνέντευξη σε καραμέρο -χαριτάτο ή στην λαμπίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μουρλογκλετσοπαπαγαλακι 12,37 που αλλο απο θεληματα να κανεις στην πλατεια δεν ξερεις για το μαρμαρο
    ( ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΤΟΥ ΤΟΛΗ)δεν εβγαλες αχνα γιατι αλλο απο μινι τσαρλατανισμους και ψευτονταειλικι τυπου Τολη δεν ξερει και μην ασχολεισαι με το σπορ δεν ειναι για σενα αλλα για αυτους που καταλαβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα αλεκακια πότε θα καταλάβουν ότι είναι πια στην αντιπολίτευση ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΛΟ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποστολακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πες αλεύρι ο εισαγγελέας για τη Θεσσαλονίκη σε περιμένει !!!!!!! Ουαου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι κακοήθεια να φιλοξενείτε τέτοια σχόλια για ένα άτομο που εξέφρασε την άποψη του κυρίως για την ενημέρωση των συμπολιτών του Αγαπητοί σχολιαστές των 10:24 και 11:01 άλλο είναι το θέμα και για άλλον σχολιάζετε Είναι ντροπή που δεν γνωρίζετε και δεν έχετε ακόμη πιστέψει ότι δήμαρχος στο δήμο Στυλίδας είναι ο Γκλέτσος ο οποίος φυσικά και θα κριθεί για το έργο του , όποιο και αν είναι αυτό στο τέλος της θητείας του καθώς και για τις πολιτικές του επιλογές για την συνέχιση ή μη ορισμένων έργων από την πρώην δημοτική Αρχή του δήμου Στυλίδας και εννοώ την προσπάθεια για την συνέχιση της Χρηματοδότησης για την πλατεία μετά το ξεκαθάρισμα των ενστάσεων από τους εργολάβους που συμμετείχαν στην δημοπρασία κλπ Τέλος για τον σχολιαστή των 11:01 πρέπει να γνωρίζει ότι αυτός που καταλαμβάνει θεσμική θέση στην δημοτική Αρχή την ευεργεσία την χρωστά σε όλους τους συμπολίτες του που τον υπερψήφισαν και δεν νομίζω ότι η πολιτική απόφαση ενός προσώπου να μην είναι καν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές είναι αχαριστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Η ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ Η ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΥΤΟΝΤΑΕΙΛΙΚΙ ΤΥΠΟΥ ΤΟΛΗ -ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΘ

    Μοιάζει κρίμα που σε δύσκολους οικονομικά και όχι μόνο καιρούς, η κάθε προσπάθεια προβολής του τόπου και των προϊόντων του να ψιλοκοσκινίζεται στη λογική του νομότυπου και της μίζερης και στείρας αντιπολίτευσης.
    Αν ο δήμαρχος την τελευταία στιγμή βρήκε τρόπο να προβάλλει τον τόπο του καλά έκανε. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι σαφώς σεβαστές, αλλά το να προσπερνάμε κάποιες φορές τις τυπικότητες προς όφελος της αποτελεσματικότητας, είναι επίσης χρήσιμο.
    Είναι δυστύχημα για τη χώρα γενικότερα, να αναλωνόμαστε ψάχνοντας κάθε φορά την οποιαδήποτε χαραμάδα παρατυπίας ώστε να μπλοκάρουμε ιδέες και δράσεις που μάλλον θα έπρεπε να στηρίξουμε.
    Το θέμα που θα άξιζε να μας απασχολεί είναι ότι για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση, (έστω και της Θεσσαλονίκης που φαίνεται να παρακμάζει), η περιοχή και τα προϊόντα της θα προβληθούν! μήπως αυτό ενοχλεί; η όποια εμπειρία αποκομισθεί καλή θα είναι.
    Αργότερα ας γίνει πιο σωστά και ας στηρίξουμε τον δήμαρχο (τον οποιοδήποτε δήμαρχο- αν λέγεται Γκλέτσος λίγο θα πρέπει να μας αφορά) σε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προβολής του Δήμου και εκτός των συνόρων. Και μπορούμε και αξίζει να το κάνουμε να συμβεί.
    Ο δήμαρχος κ. Γκλέτσος έκανε την αρχή. Είναι αυτό κάτι το οποίο θα έπρεπε να υποδαυλίζουμε ή μήπως να γίνει έναυσμα για περισσότερες τέτοιες ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΘ
    Μοιάζει κρίμα που σε δύσκολους οικονομικά και όχι μόνο καιρούς, η κάθε προσπάθεια προβολής του τόπου και των προϊόντων του να ψιλοκοσκινίζεται στη λογική του νομότυπου και της μίζερης και στείρας αντιπολίτευσης .
    Αν ο δήμαρχος την τελευταία στιγμή βρήκε τρόπο να προβάλλει τον τόπο του καλά έκανε. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι σαφώς σεβαστές, αλλά το να προσπερνάμε κάποιες φορές τις τυπικότητες προς όφελος της αποτελεσματικότητας, είναι επίσης χρήσιμο.
    Είναι δυστύχημα για τη χώρα γενικότερα, να αναλωνόμαστε ψάχνοντας κάθε φορά την οποιαδήποτε χαραμάδα παρατυπίας ώστε να μπλοκάρουμε ιδέες και δράσεις που μάλλον θα έπρεπε να στηρίξουμε.
    Το θέμα που θα άξιζε να μας απασχολεί είναι ότι για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση, (έστω και της Θεσσαλονίκης που φαίνεται να παρακμάζει), η περιοχή και τα προϊόντα της θα προβληθούν! μήπως αυτό ενοχλεί; η όποια εμπειρία αποκομισθεί καλή θα είναι.
    Αργότερα ας γίνει πιο σωστά και ας στηρίξουμε τον δήμαρχο (τον οποιοδήποτε δήμαρχο- αν λέγεται Γκλέτσος λίγο θα πρέπει να μας αφορά) σε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προβολής του Δήμου και εκτός των συνόρων. Και μπορούμε και αξίζει να το κάνουμε να συμβεί.
    Ο δήμαρχος κ. Γκλέτσος έκανε την αρχή. Είναι αυτό κάτι το οποίο θα έπρεπε να υποδαυλίζουμε ή μήπως να γίνει έναυσμα για περισσότερες τέτοιες ιδέες;

    Υ.Γ. Παρακαλώ να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά