Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η αυτογελοιοποίηση Βενιζέλου



Χαραμίσαμε όλο το καλοκαίρι γιατί ο κ.Βενιζέλος θεώρησε ότι με τα λόγια θα πείσει τους εταίρους μας ότι δεν είναι κι απαραίτητο να εφαρμόσουμε τα όσα έχουμε ψηφίσει. Μόλις την Παρασκευή προσπαθούσε να μας πείσει ότι όλα είναι ζήτημα "πολιτικής" διαπραγμάτευσης κι ότι καμία ρήξη δεν επήλθε με την τρόικα.
Αν λοιπόν

φαφλατά Βαγγέλη το ζήτημα ήταν "πολιτικό", τότε η πολιτική σου ήττα είναι τεράστια. Μέχρι και την "προσωπική διαφορά" που εσύ επινόησες για το Ενιαίο Μισθολόγιο πήρες πίσω. Τώρα, βρισκόμαστε μπροστά από μια νέα πολιτική κρίση. Αυτά που δεν κάναμε ένα-ένα εδώ και μήνες, θα τα κάνουμε όλα μαζί σε 10 μέρες. Θα αντέξει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ την ψήφιση ενός νέου πολυνομοσχεδίου; Θα πιέσει ο ίδιος ο Βενιζέλος τις ίδιες τις Τόνιες Αντωνίου ή θα επιλέξει μια ηρωϊκή έξοδο με τη βοήθεια τους;
www.parapolitiki.com/

6 σχόλια:

  1. Τέτοια κυβέρνηση μπάχαλο δεν έχει ξαναπεράσει, είναι μάλιστα διπλό το μπάχαλο γιατί αυτοι έχουν ξαναπεράσει από υπουργικούς θώκους!!!
    Το συμπερασμά μου όπως κατάλαβα γιατί άκουσα όλα όσα είπε ο πρωθυπουργεύων βενιζέλος είναι ότι ο γιωργάκης τον έστειλε στην χθεσινή συνέντευξη για να τον "σφάξει" και ο μπένυ στέλνει τον γιωργάκη στη θεσσαλονίκη επίσης για "σφαγή"... 11.000 αστυνομικοί στη θεσσαλονίκη, το οδόφραγμα και τοα ισχυρό "νεροπίστολο" της αστυνομίας για τον γιωργάκη, λέτε το καινούργιο όχημα να ξεπλύνει τα αίματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανώς η μνήμη αμοιβάδος δεν σου αφήνει περιθώρια να θυμηθείς τον αλήστου μνήμης "Κωστάκη" τον επονομαζόμενο και μουγκό ..και το χάος που άφησε πίσω του.
    Τουλάχιστον αυτοί δεν υπολογίζουν κανένα πολιτικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ νομικέ η κυβέρνηση είναι ακόμη στις εξαγγελίες, όταν τα πράγματα γίνουν "χειροπιαστά" τότε θα κριθεί, γιατί μέχρι να έρθει η ποθητή ώρα των πράξεων αυτοί μπορεί να παν και σε εκλογές!!!
    Λίγο υπομονή σε 50 ημέρες το πολύ θα δείξει το "πράγμα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΕΑ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα αποσπάσματα είναι από ομιλία του Γ.Παπανδρέου στην Βουλή για την οικονομία (12/2/2009):


    Για τις πρόωρες εκλογές
    Δεν έχει κόστος η χώρα από τις εκλογές. Μόνον εσείς έχετε κόστος, της απώλειας της κυβερνητικής εξουσίας.

    Για την συναίνεση
    Και τώρα, στα δύσκολά σας, μας ζητάτε να ακολουθήσουμε τυφλά την κυβέρνησή σας. Να γίνουμε συνένοχοι σε μια πολιτική, που καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας. Ξέρω ότι ζητάτε συναινέσεις. Πρώτα από όλα, μάλλον, ζητάτε συναίνεση από τους ίδιους τους βουλευτές σας. Αλλά τελικά, συναινέσεις διαμορφώνονται στον ίδιο τον Ελληνικό λαό.

    Για τα spreads
    Και τώρα; Τώρα, αναγκαζόμαστε να δανειζόμαστε, πληρώνοντας ως και 300 μονάδες βάσης πάνω από το 10ετές γερμανικό ομόλογο.

    Για την πώληση δημόσια περιουσίας
    Πόση δημόσια περιουσία θα ξεπουλήσετε ακόμα; Τίνος είναι η σειρά, της ΔΕΗ, του Ταμιευτηρίου;

    Για την παρέκκλιση του προϋπολογισμού
    Και φτάσατε, αυτός ο προϋπολογισμός, για τον οποίο κάνατε εκλογές, να ξεφύγει κατά 4 δις ευρώ. Αυτή είναι η υπευθυνότητα της κυβέρνησής σας, κ. Καραμανλή. Αυτή είναι η υπευθυνότητά σας.


    Για την αύξηση της φορολογίας
    Όπως ξέρει πια ο Ελληνικός λαός, ποιους πραγματικά υπηρετείτε με την αύξηση της φορολογίας στα ποτά και τα φθηνά τσιγάρα.


    Για τις ανείσπρακτες οφειλές (41 δις τον Ιούλιο του 2011)
    Υπάρχουν και ανείσπρακτες οφειλές, 13 δις το 2003, 35 δις το 2007. Ρωτάτε πού θα βρούμε τα λεφτά. Σας καταθέτω αυτό τον πίνακα, για να γνωρίζετε ακριβώς πόσο καλά και νοικοκυρεμένα εσείς διαχειρίζεστε την οικονομία. Είναι πίνακας του Γενικού Λογιστηρίου, που τον χρησιμοποιεί και το Ελεγκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΙΕΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ..ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ..ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΑΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..Α.. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ..
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά