Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

“Κατόπιν ενεργειών μου”...

Είπα και εγώ ότι έχουν τελειώσει προ πολλού τα “κατόπιν ενεργειών μου”. Μου το θυμίζει τώρα το
γραφείο του δημάρχου της Στυλίδας, όταν αναφέρεται σε προσωπικές ενέργειες του δημάρχου για να
πάει ο δήμος στην Έκθεση Θεσσαλονίκης. Θυμάμαι πως παλιότερα, ειδικά στην δεκαετία του ‘70, τα ραβασάκια με τα “κατόπιν ενεργειών μου” είχαν μεγάλη ζήτηση. Ισως τα ανακάλυψαν τώρα και στην Στυλίδα.

εφ"Ημέρα"

7 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..ΠΗΡΕ ΦΟΒΟ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ....ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΟΧΙ ΛΕΝΕ ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ...ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα την οικονομικη αναταση της Στυλιδας απο την αθροα εισοδο στο παρκο του Λαου των HARLEY-DAVINDON, την δωρεα παραχωρηση ( κραυγαλεα παραβαση καθηκοντος δημαρχου) λες και ειναι ιδιοκτησια του το παρκο του Λαου χωρις αποφαση του Δημ Συμβολιου( που ειναι το κυριαρχο οργανο του Δημου και ο Δημαρχος απλως εκτελει τις αποφασεις αυτου) λογω καθυστερησεως του καραβιου απο την Κινα ξεπροβαλε τωρα η ΔΕΘ για να πουλησουν τα προιοντα οι ερμοι πολιτες του Δημου μας!!!! Ωψωμεθα . Παντως η esspreso kαι το ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΡΜΕ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΓΚΛΕΤΣΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 6.40 ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΚΛΕΤΣΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ;; ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΟ ΛΕΜΕ......ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ; ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά