Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βάρκιζα τέλος!

Η ιστορία είναι λίγο -πολύ γνωστή: ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει συνεργασία με το ΚΚΕ για να σχηματίσουν «έναν νέο συνασπισμό εξουσίας» (μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά δεν είναι - σοβαρά τα λέει ο άνθρωπος).
Στον Περισσό γελάνε με το θράσος του παλικαριού, η Αλέκα τον πήρε στην πλάκα και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε με στόμφο: «Εάν επιμείνει η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος σε αυτήν την πολιτική θα είναι αντίστοιχου μεγέθους ιστορικό λάθος με τα λάθη που έγιναν μετά το αντάρτικο, μετά τις ένδοξες αυτές μέρες του λαού μας, όπου παραδώσανε τα όπλα και χάσαμε την ευκαιρία να δοθεί μια άλλη προοπτική στη χώρα μας»!!
Το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο Τσίπρας είναι κατά της Συμφωνίας της... Βάρκιζας!..
Αποφεύγω τον πειρασμό να αποδώσω σε ομοϊδεάτες του διάφορα συνθήματα του είδους «Βάρκιζα τέλος» που βλέπω στους τοίχους εσχάτως, για να ενημερώσω τον αρχηγό ότι αποδεικνύεται επιεικώς ανιστόρητος: την τελευταία φορά που σχηματίστηκε «συνασπισμός εξουσίας» της Αριστεράς, κατέληξε ουρά και δεκανίκι του Μητσοτάκη - ήταν το αποκληθέν και «βρώμικο '89».

ΥΓ:. Αν βρει πάντως χρόνο, σε κάποια επόμενη συνέντευξή του, ας μας εξηγήσει ποια είναι αυτή η «άλλη προοπτική για τη χώρα μας» που χάθηκε όταν το ΕΑΜ παρέδωσε τα όπλα με τη Συμφωνία της Βάρκιζας...
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ;

    ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά