Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ντροπή !!

Σήμερα έδρασαν πανελλαδικά με οργανωμένο σχέδιο.
Από χθες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν τις προθέσεις τους.
Ως απόστρατος Αξιωματικός  θλίβομαι όταν ο ανώτατος άρχων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκαλείται "προδότης".
Οι "γνωστοί άγνωστοι" πέταξαν τις κουκούλες.
Κάποιοι πρέπει να συνέλθουν πριν να  είναι πολύ αργά.

12 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ,ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    Η ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν από αυτά που έδειξαν οι μεσημεριανές ειδήσεις κάποιοι βγάλαν συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί ήταν του Σύριζα και αριστεροί τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, κάποιοι -εσκεμμένα- "εθελοτυφλούν" ή οι πλειοψηφίες έχουν έρθει "ανάποδα" και οι "δεξιοί" πασόκοι και Νεοδημοκράτες πρέπει να κρυφτούμε γιατί θα μας φάνε!!!
    Ντροπή και στο πασόκ γιατί ως πρώτος διδάξας απαξίωσε τον θεσμό του προέδρου της δημοκρατίας χρησιμοποιώντας τον ως μέσω εκβιασμού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες!!!
    Έτσι διδάσκουν κάποιοι το λαό να τα "λουστούν" τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να ποιοι καθε φορα καινε την αθηνα
    αισχος κουκουλοφορα υποκειμενα αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:16
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ,ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ
    IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται! Αν σαν κοινωνία δεν αντισταθούμε, άξιοι της τύχης μας. Τα φίδια του εκκολαπτήριου ΤΣΙΠΡΑ θα πνίξουν την χώρα. Ανοίξτε τα βιβλία της Ιστορίας να δείται πως χάνονται οι χώρες, οι πολιτισμοί. Εκ των ενόντων. Πολέμους, λοιμούς, χρεωκοπίες ο λαός τις αντιμετωπίζει. Το μίσος και τη διχόνοια ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτοι που σημερα δεξια κι αριστερα χαιρονται για το μπαχαλο δεν σκεφτονται οτι μπορει να το βρουνε μπροστα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύρους κατάβαση... τα όσα έγιναν σήμερα που τιμούμε τους Έλληνες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα, ανεξαρτήτως αν διαφωνούμε με την κατάσταση και τους πολιτικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008 Ο γιωργάκης παπανδρέου έτρεξε να χαιρετήσει διαδηλωτές απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην παρακάτω διεύθυνση σας παραθέτω δύο "απαγορεύμενες" φωτογραφίες, αν δεν φοβάστε μπήτε να τις δείτε!!! Να τις δουν και κάποιοι ανώνυμοι για να ηρεμίσουν!!! ΤΥΦΩΝΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ!!! Έχω πολλές φωτογραφίες για όλη την πολιτική πορεία του γιωργάκη ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, τις περισσότερες τις έχω ξεσηκώσει από το επίσημο site του πασοκ προτού τις κατεβάσουν !!! Σταματήστε να ζορίζεστε εγώ είμαι υπέρ το σπάσιμο κεφαλιών αλλά και σε Νεοδημοκράτες βουλευτές όχι μόνο σε πασόκους!!! Το θέλουν και αυτοί το αυγουλάκι τους!!!http://taxalia.blogspot.com/2011/10/28-2008.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΗΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΦΗΛΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΡΙΖΑ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΧΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΡΙΖΑ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΙΕΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ! ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ! ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ! Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ε Λ Ε Ο Σ!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ Ε Λ Ε Ο Σ!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά