Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η κακιά πεθερά της Μεταπολίτευσης



Οι ιστορικές στιγμές που όλοι βιώνουμε δεν επιτρέπουν όμορφα λόγια ούτε και στρογγυλοποιήσεις. Διαβάζοντας λοιπόν την ανακοίνωση του Αντώνη Σαμαρά για τη χθεσινή απόφαση (εδώ), καταλήγω μόνο σε ένα συμπέρασμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πραγματί επενδύσει πολλά στο χάος, δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό για τη φύση οποιασδήποτε επόμενης μέρας θα τον βρει στη θέση του πρωθυπουργού.

Στεναχωρήθηκε που δεν καταρρεύσαμε, στεναχωρήθηκε που

για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, στεναχωρήθηκε που οι φίλοι και χορηγοί του θα χάσουν μέρος της δύναμης τους.
Παρ'όλα αυτά, παραμένει πολύτιμος καθώς εκπροσωπεί με ιδανικό τρόπο την Ελλάδα που έφτασε στο χείλος της καταστροφής. Όσο κι αν ζηλεύει τα κατορθώματα των αντιβενιζελικών του 1922, η καταστροφή που λαχταρά
δεν θα έρθει.
http://www.parapolitiki.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ.
    ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.
    ΚΙ ΕΓΩ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά