Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η έξαλλη αριστερά

 Στο ΜΕGΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης όχι μόνο απέφυγε να αποδοκιμάσει το χαρακτηρισμό "προδότης"  για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά σχεδόν τον υιοθέτησε μιλώντας για έναν περήφανο λαό που σήμερα ήταν αντάξιος της επετείου... 

Στο μπλοκ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που εκτόξευε υβριστικά συνθήματα  ήταν και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τάσος Κουράκης  που μετά την ματαίωση της παρέλασης  ανέφερε ότι
σε κάθε χρονική περίοδο ο λαός λέει όχι και αυτή τη στιγμή λέει όχι στην κυβέρνηση δουλοπρεπής όχι στα μέτρα που καταστρέφουν κάθε μέρα τη ζωή του.


Οκτώβρης 2011.
Στη Θεσσαλονίκη  των τρικύκλων ,στη Θεσσαλονίκη του Γκοτζαμάνη και του Εμμανουηλίδη.
Σήμερα τα κόκαλα του Λαμπράκη θα τρίζουν στον τάφο του.

1 σχόλιο:

  1. Οι αλογομούρηδες, (αποτυχημένοι κάτοχοι των περιβόητων CD' S...), οι εθνικομούρηδες, (μαυραγορίτες της εθνικοφροσύνης...) οι κοκκινομούρηδες, (μυαλοφυγόδικοι του σταλινισμού...) και οι μπαχαλομούρηδες, (ονειρορέκτες του κοινωνικού και πολιτικού περιθωρίου...), σε μια πρωτοφανή συγχορδία, επιχειρούν το νέο ζάλισμα των ούμπαλών μας με τις κραυγές τους.
    ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά