Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Χουντο-σταγονίδια στην Ευελπίδων

Μνήµες άλλων εποχών ξύπνησαν στις 17 Νοεµβρίου στη Σχολή Ευελπίδων. Την ηµέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, οµάδα σπουδαστών, καθοδηγούµενη από τον αρχηγό των Ευελπίδων, αµαύρωσε τη γιορτή, τραγουδώντας τον ύµνο των Απριλιανών.

Η ύπαρξη «σταγονιδίων» της χούντας µέσα στο στράτευµα, σε µία περίοδο απαξίωσης του πολιτικού συστήµατος λόγω των πιέσεων που ασκεί στο σώµα της κοινωνίας η οικονοµική κρίση, προκαλεί ανησυχία. Ο πρωτεργάτης παραπέµπεται στο Πειθαρχικό µε το ερώτηµα της απόταξης, ενώ ζητήθηκε η διενέργεια Ε∆Ε.

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ

9 σχόλια:

  1. ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ(ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ) ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΓΙΟΣ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι στο σπίτι τους!!!
    Ζήτω η δημοκρατία!!!
    Ζήτω οι τράπεζες! Ζήτω το κόψιμο του ρεύματος!!! (Αυτό το ρεύμα το πήγαν οι χουντικοί από άκρο σε άκρο σε όλη την Ελλάδα)!!! Ζήτω η ανεργία!!! Ζήτω οι αστυνομικές δυνάμεις στα πανεπιστήμια!!! (Γιατί τώρα είναι δημοκρατικές, το ξύλο σοσιαλιστικό και η χρήση χημικών "αναγκαστική" και όχι "εκτεταμένη")! Ζήτω οι κατασχέσεις σπιτιών!!! Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις που ευχαριστούν τους αμερικάνους!!! Ζήτω τα σώματα ασφαλείας που φυλάνε τα διόδια μην περάσει κανείς τσάμπα!!!
    Και πάλι ζήτω η δημοκρατία της "κατάθλιψης" και των "ομών" εκβιασμών, επίσης και άλλα πολλά Ζήτω!!! Και Ζήτω το "Δαφνί" μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος ΤΙΠΟΤΑ-Αβραμοπουλος τον αποκεφαλισε τον γιο ...σειρα τωρα ο αρχιχουντικος πατερας ο υπασπιστης του Μειμαρακη
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ)ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ.
    Γ.Κ
    ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑ...........ΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ,ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.. ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ..ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ; ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ Π.Υ. ΤΟΥ Κ.Ε.Α. ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Π.Α. ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΩΡΑ,ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ....ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΤΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο φασισμο ρε, μη σας χαρακτηρισω μη πω κι εγω πως!

    Μάθετε να ξεχωρίζετε τον φασισμο απο την ακροδεξια αγράμματοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά