Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δεν τον σώζουν πολιτικά ούτε (πρώην) Υπουργοί...

Η τραγική κατάσταση στην  οποία έχει οδηγηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας δεν επιδέχεται θεραπείας ακόμη και αν  πρόκειται να συζητηθούν μείζονος σημασίας για την τοπική κοινωνία θέματα ,ακόμη και αν προσέρχονται...αυτοβούλως και πολιτικά πρόσωπα ακομη και πρώην έστω, Υπουργοί!
Η χτεσινή εικόνα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλιου  είναι η απόδειξη μιας πραγματικότητας που όσο και αν  ορισμένοι  επιχειρούν και επιθυμούν να την αποκρύψουν δεν κρύβεται με τίποτα και  ανάγλυφα πια  δείχνει σε όλο το μεγαλείο του την απόλυτη απαξίωση ενός  θεσμού που αποτελεί, πραγματικά, βάθρο της Δημοκρατίας ,ελπίδα και πίστη του ίδιου του λαού.
Τα "καμώματα" του Δημάρχου της Στυλίδας, οι τραμπουκισμοί που καταγγέλουν ακομη και  πρώην συνεργάτες του ,η υβριστική συμπεριφορά του απέναντι στους επικεφαλης  άλλων συνδυασμών και   ειδικά της μείζονος μειοψηφίας, ο ετσιθελισμός πασπαλισμένος με φτηνό και πεζοδρομιακό τσαμπουκά και ενίοτε άσκησης σωματικής βίας σε όσους  τολμούν να αμφισβητήσουν την  «απόλυτη» γνώση του κ. Δημάρχου κατάντησαν πια το θεσμό όπως το Κολοσσαίο της εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!
Αντιγράφουμε από  φιλικά προσκείμενο στον  κ. Δήμαρχο στυλιδιώτικο site:
Συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας, με ένα και μοναδικό θέμα την κατάργηση της ΔΟΥ Στυλίδας.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζε σχεδόν το μισό συμβούλιο (13 σύμβουλοι).
Παρούσα όμως  ήταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ   κ. Κατερίνα Μπατζελή, προσκεκλημένη όπως είπε, η οποία  και μίλησε  στο συμβούλιο.
Απουσίαζαν οι:
Αγαπίου, Ζαργάνης, Καρακώστας, Κωστόπουλος, Κυρίτσης, Μπερτσιμάς, Μύτης, Παπαδής, Τσαλάγκας, Τσιούμας, Χασιώτης, Χριστοδούλου και Οικονόμου.
 Είναι το λιγότερο άξιο απορίας πως μια ιδιαίτερα έξυπνη και  ευαισθητοποιημένη σε θέματα δημοκρατίας πρώην Υπουργός η βουλευτής Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή παρέχει με την παρουσία της στήριξη πού;
Σε έναν δήμαρχο που δρα ισοπεδωτικά, που έχει καθυβρίσει όλο το πολιτικό σύστημα με τις κατά καιρούς «τοποθετήσεις» του, στο περιφερειακό συμβούλιο, στην επιτροπή περιβάλλοντος, στο δικό του Δ.Σ. κ.α;
Αν τη Δευτέρα πάλι στη Στυλίδα, η κα Μπατζελή αντιμετωπίσει ένα κοινό επιφυλακτικό ή και εχθρικό ας μην αναζητήσει ευθύνες στο…υπερπέραν!
Επί της ουσίας  μια και το  υποβαθμισμένο τελικά αυτό Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως για να διαμαρτυρηθεί για την  κατάργηση της τοπικής Οικονομικής Εφορίας η συνεδρίαση εκτιμάται οτι δεν πρόσφερε τίποτα περισσότερο ,ούτε καν επικοινωνιακά, από την διατύπωση μιας απλής  κοινότυπης και  ουσιαστικα αναποτελεσματικής διαμαρτυρίας σε ένα θέμα που είναι  δρομολογημένο, αποφασισμένο και εν τέλει τελειωμένο εδώ και καιρό.
Αυτό το ξέρει καλά η κα Μπατζελή…..
 http://www.lamiafm1.gr

9 σχόλια:

  1. καλα αυτη την εθνομητερα δεν την ενημερωσε κανενας τι εχει κανει ο Τολης;
    οταν το καταλαβει θα ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας να μην πατήσει στην ημερίδα για την ελιά που κάνει Μπατζελη και Γκλετσος.
    Τελικά έπεσε το προσωπειο της κυρίας που προεκλογικά στήριζε Αλέκα αλλα πάντα το μάτι της έβλεπε Απόστολο.
    Βρε καλα κάνανε οι παπαδαιοι και την πέταξαν έξω απο το εκλογικό τους κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρε βασίλη εσύ με περγαμηνές αγωνιστικές,στρατιωτικές μου δίν εις την εντύπωση του κιοτή απέναντι στα θρασίμια της δεκαρολογίας.Βάλε ωρέ φωτογραφία ναχουμε να ...βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασε εδώ:
    http://pelasgia.blogspot.com/2011/11/blog-post_1801.html
    Κατόπιν επιμονής αναγνωστών αναρτώ μερικά γιατί τα καραγκιοζιλίκια μερικών δεν απευθύνονται σε νοήμονες αναγνώστες του δικού μου ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΛΕΚΑ Η Κ ΜΠΑΝΤΖΕΛΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ - ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ - ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΤΑΝ Η ΑΛΕΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΗ Η ΟΨΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά