Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σωστός

 «Κάθε φορά που υπάρχει θέµα συµµετοχής στη διακυβέρνηση, η Αριστερά κάνει την πάπια» επισηµαίνει στη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ ο κ. Γρ. Ψαριανός. Ο «θορυβώδης» βουλευτής της ∆ηµοκρατικής Αριστεράς (∆ΗΜΑΡ) επιµένει πως «όταν ο δικοµµατισµός καταρρέει, η Αριστερά κρύβεται στην τουαλέτα» και ότι το µόνο που ξέρει είναι «να βγαίνει στα κεραµίδια».

7 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΜΠΕΙΚΕ ΘΕΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΨΑΡΙΑΝΕ ; ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ; ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΈΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ! ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ 89 ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΘΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ... ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κ ΨΑΡΙΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ! ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ! ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙΣ . ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ . ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΕ ΨΑΡΙΑΝΕ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ! ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΑΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ! ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΨΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! ΑΣΤΑ Κ ΨΑΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον αυτος δεν ανηκει στη εξαλλη αριστερα με τα σταλινικα απολιθωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραγκιοζακο 11.02

    Πριν δεν σας έκανε η εκλεγμενη απο το Λαό κυβέρνηση, τώρα δεν σας κάνει η διορισμένη απο τα κόμματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού κυβέρνηση, αύριο μετα τις εκλογές που πάλι θα είστε ισχνή μειοψηφία τι θα μας λέτε τότε.
    Σας βαρεθηκαμε είστε εργολάβοι της Δημοκρατίας και των λαϊκών αγώνων, αρκετά με το παραμύθι αυτο.
    Εσείς αγωνιζεστε για σοσιαλισμό τύπου Αλβανίας,Βουλγαρίας κλπ. Γιαυτο και μια ζωή θα είστε εκεί που είστε, αλλα για να είμαστε και δίκαιοι το υπάρχον πολιτικό σύστημα σας βόλεψε και σας βολεύει αρκετές φορές έχετε σταθεί ανάχωμα στις διεκδικήσεις του Λαού.
    Ξέρω θα με πείτε αντικομμουνιστη αλλα αντικομμουνιστης για σας ήταν ο βελουχιωτης ο μπελογιαννης και τόσοι άλλοι αγωνιστές.
    Άντε λοιπόν δεκανικια του συστήματος να παίξετε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 4,31 ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΨΩΜΙΑ . ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ . ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ . ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ .- ΑΠΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.31 ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ! ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΒΡΑΚΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 6.20

    Τελικά καραγκιοζακο εσυ μάλλον πιστεύεις ότι ζεις λίγους μήνες πριν την οχτωβριανη επανάσταση, σύνελθε ο κόσμος άλλαξε και αλλάζει, ξεκολλα.
    Πες όμως τι κόσμο ονειρευεσαι να φτιάξεις τι μοντέλο έχεις κατα νου μήπως τη δικτατορία του προλεταριατου ( Νομεγκλατουρας) ??
    Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μαζί σου εμείς οι διαχειριστές της αστικής Δημοκρατίας σας έχουμε ανάγκη και η αλήθεια είναι ότι όταν σας χρειαστηκαμε σταθηκατε στο πλευρό μας και αυτο ξέρετε το εκτιμούμε ιδιαίτερα ,γιαυτο βέβαια και τυγχανεται απόλυτης εμπιστοσύνης.
    Ευτυχώς που είστε και εσείς και μπορούμε και κοντρολαρουμε τα αυτόνομα κινήματα των πολιτών που κάποια στιγμή μπορούν να γίνουν ανεξελεκτα και να χάσουμε το παιχνίδι, χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξέγερση του Πολυτεχνείου .
    Πάντως καραγκιοζακο μου είστε μάγκες έχετε στήσει μαγαζί γωνία και ειλικρινά λυπάμαι που χιλιάδες απλοι και ανώνυμοι αγωνιστές εμπιστεύονται ακόμα τα προϊόντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α και κάτι ακόμα καραγκιοζακο το σπίτι μου και τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία που με κόπο και αγώνα αποκτήσα το έχασα πρόσφατα σε κατάσχεση της αστικής Δημοκρατίας.
    ΕΣΥ να φοβάσαι λοιπόν γιατί ΕΣΥ είσαι ο βολεμενος και σιγουρα απ´ ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι απο τους αργομισθους που ο λαός πληρωνε και πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά