Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ και δέος στη Στυλίδα! -Όλο το παρασκήνιο


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία όχι μόνο της Στυλίδας αλλά ολόκληρης της Ανατολικής Φθιωτιδας από τα νέα κατορθώματα του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου αλλά και συνεργατών η και  ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος του που έπεσαν θύματα μιας ιδιότυπης  αντίληψης περί ….τιμωρίας όσων δίκαια η άδικα  μπαίνουν εμπόδιο στους δικούς του σχεδιασμούς η δεν αποδέχονται τους δικούς του κανόνες!
Η φημολογία που έχει  πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις πολλοί μιλούν για άγριο ξυλοδαρμό  ανθρώπων που έως χτες ήταν το…alterego του Δημάρχου όπως ο Γιώργος Τάσιος, ο Παναγιώτης Τσαλίκης, ο Βαγγέλης Κυριακίδης και άλλοι.
Τώρα όμως κάποιοι  που ως χτες ήταν στο περιβάλλον του  καταγγέλλονται για εμπλοκή τους ακόμη και με  διακίνηση ναρκωτικών ουσιών!
Αυτό το τελευταίο έχει  κυριολεκτικά παγώσει την τοπική κοινωνία και όλοι αναμένουν πλέον τις εξελίξεις.
Αναμένουν   ο κ. Γκλέτσος να τεκμηριώσει τις αιτιάσεις του γιατί  ο ίδιος  πριν λίγες ημέρες για κάποιους από αυτούς  έπλεκε το εγκώμιο και μάλιστα σε πανελλαδικό…δίκτυο και τώρα τους προσάπτει άμεσα ή έμμεσα φοβερές κατηγορίες!
Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες ακριτομυθίες ,συνδυασμένες και με πληροφορίες αστυνομικών πηγών ,μετά την  πρόσφατη συναυλία στο Πάρκο του λαού της Στυλίδας στα πλαίσια λειτουργίας του χωριού του Αη Βασίλη κάποιοι μετέφεραν στον κ. Γκλέτσο  πληροφορίες  περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του στενού συνεργάτη του και εμπνευστή λειτουργίας του «χωριού» Βαγγέλη Κυριακίδη προέδρου του τοπικού συμβουλίου Στυλίδας, ιδιοκτήτη εκτελωνιστικού γραφείου.
Παρόμοιες πληροφορίες ,λέγεται ότι  είχε και για τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή ,επιχειρηματία Παναγιώτη Τσαλίκη.
Ετσι  μετα τη συναυλία τους κάλεσε να συζητήσουν όλα αυτά σε παρακείμενη ταβέρνα της Στυλίδας. Εκεί  ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για όσα είχε ακούσει και τους επέστησε την προσοχή  ότι αν αληθεύουν θα τους απομακρύνει από το περιβάλλον του, εκείνοι τότε αντέδρασαν έντονα και μάλιστα  κάποιος φέρεται να «έδειξε» τον στενό φίλο του Δημάρχου Γιώργο Τάσιο ότι τους διέβαλε για ανυπόστατα γεγονότα.
Ο κ. Γκλέτσος που εχει στενούς φιλικούς δεσμούς μαζι του, αντέδρασε μάλλον βίαια και επιτέθηκε εναντίον τους τραυματίζοντας μάλιστα έναν εξ αυτών και ταυτόχρονα απαγορεύοντας τους να έχουν στο εξής οποιαδήποτε σχέση μαζί του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη  ότι  μόλις  στο συγκεκριμμένο χώρο εμφανίστηκε ο κ.Τάσιος  που επιχείρησε να μεσολαβήσει ειρηνευτικά δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τον Δήμαρχο.
Σημερα γύρω στις 10 το πρωί  ο κ.Γκλέτσος λένε οι ίδιες πηγές, πήγε στο  γραφείο του κ.Κυριακίδη και ζήτησε κάποια στοιχεία και όταν  αρνήθηκαν να του τα δώσουν εκείνος εκνευρίστηκε , προκάλεσε σημαντικές φθορές  σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γραφεία και άλλες εγκαταστάσεις της επιχείρησης και αποχώρησε παίρνοντας  μαζί του και έναν φορητό υπολογιστή γιατι λέγεται ότι εκεί υπήρχαν ορισμένα από τα στοιχεία που ζητούσε ο Δήμαρχος.
Ο κ. Κυριακίδης κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για να καταθέσει μήνυση κατά του Δημάρχου για  ξυλοδαρμό, φθορές και κλοπή.
Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο κ. Γκλέτσος έτρεξε και εκείνος στο Αστυνομικό κατάστημα όπου ακολούθησε δεύτερος γύρος…μάχης! 
Οι δυο  εν υπηρεσία αστυφυλακίνες καλεσαν ενισχύσεις για βοήθεια και έτρεχαν, λένε, πανικόβλητες να σωθούν από τα αντικείμενα που έπεφταν μέσα στο αστυνομικό κατάστημα που κατά μια καθυπερβολήν βέβαια εκτίμηση , «έγινε καλοκαιρινό».
Τελικά εμφανίστηκε ο Διοικητής του  τμήματος  ο οποίος επιχείρησε συμφιλιωτική παρέμβαση αλλα δεν είχε  κανένα αποτέλεσμα.
΄Ετσι και οι δυο αλληλομηνύθηκαν και στη συνέχεια ο μεν Κυριακίδης ζήτησε ασθενοφορο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο γιατι δεν ένοιωθε καλά, ο δε Δήμαρχος επίσης ζήτησε να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο γιατι ένοιωθε  ενοχλήσεις στην καρδιά. Είναι γνωστό από  δικές του δηλώσεις ,ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τόσο  ο κ. Κυριακίδης όσο και ο κ. Γκλέτσος μεταφέρθηκαν στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για εξετάσεις και στη συνέχεια σε μονάδα του Νοσοκομείου όπου  βρίσκονταν  ως αργά το βραδυ υπό Αστυνομική επιτήρηση γιατι σύμφωνα με την Αστυνομική Δνση Φθιώτιδας μετά τις μηνύσεις και επειδή ισχύει το αυτόφωρο έπρεπε να οδηγηθούν στα κρατητήρια μέχρι να  εμφανιστούν στο δικαστήριο αλλα λόγω των προβλημάτων υγείας θα παραμένουν όσο κρίνουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο φρουρούμενοι.
Λιγο πριν τις 7 το βράδυ με εντολή του εισαγγελέα Λαμίας εληξε η φρουρηση και των δύο και ειναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Τελευταία νέα αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες από  γνωστούς λαμιώτες δικηγόρους να ανακληθούν οι μηνύσεις και να δοθεί ένα έστω πρόσκαιρο τέλος στη διαμάχη.
Τέλος η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου  ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα έκτακτης συνεδρίασης αν όχι αυτή την εβδομάδα οπωσδήποτε στις αρχές της επόμενης ενώ λέγεται ότι θα  κατατεθεί και αίτημα στην αστυνομική Δνση να  υπάρχει στο χώρο αστυνομική δύναμη!
Ανεξάρτητα αν λόγω του ρυθμού των εξελίξεων, οι πληροφορίες που δημοσιοποιούνται από διάφορες πηγές  είναι ακριβείς στο 100% η όχι , το θέμα είναι ότι η κατάσταση στο Δήμο Στυλίδας είναι οριακά τεταμένη και αν δεν αναθεωρήσουν ορισμένοι τη στάση και την συμπεριφορά τους δεν θα αργήσει νέος γύρος εκρηκτικών καταστάσεων με ανεξέλεγκτες ενδεχομένως προεκτάσεις.
 http://www.lamiafm1.gr

8 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ;
    ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο νοσοκομείο η ασφάλεια τους πήρε αίμα για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών;
    Κύριε εισαγγελέα γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια ειναι η αστυνομια ορε??
    μουγκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Αποστολακο μου Μπράβο αγορινα μου, τραβα μπροστά καθάρισε τον τόπο τώρα τώρα τώρα .
    Επίσης αγορινα μου πρέπει να εντοπισεις τον εγκέφαλο της συμοριας πληροφορίες μου λένε ότι είναι εκτός στυλιδος.
    Άντε Αποστολακο μου προχωρα δυνατά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι Αποστολακο! Τσακισε τους ολους! Γιατι ως γνωστον ετσι τιμωρει η μαφια! Σα δε ντρεπομαστε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μένα το παλληκάρι ο Γκλέτσος έχει δίκαιο, πρέπει να καθαρίσει ο χώρος των δημοτικών συμβουλίων από σκοτεινούς ανθρώπους της νύχτας, από "επιχειρηματίες" που ξεπλένουν μαύρο χρήμα από ναρκωτικά κλπ. Ο δρόμος που διάλεξε είναι ανηφορικός και δύσκολος -μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθούσαν και άλλοι δήμαρχοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΝ 10.35 ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ?ΠΟΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥΝ ΜΩΡΕ?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ.ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΜΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά