Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο εφιάλτης «Βατοπαίδι» δοκιμάζει τις σχέσεις Σαμαρα-Καραμανλη

Το φάντασμα της υπόθεσης του Βατοπαιδίου ανοίγει(;) νέο μέτωπο μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει πλέον ένα ακόμα πονοκέφαλο ενόψει εκλογών καθώς η επικαιροποίηση της υπόθεσης με την σύλληψη Εφραιμ ξανανοίγει μέτωπα που στο κόμμα θεωρούσαν ότι είχαν κλείσει.
Ο κ. Σαμαράς θα υποχρεωθεί είτε να αποδοκιμάσει εκ νέου δημοσίως πρόσωπα της διακυβέρνησης Καραμανλή που το όνομα τους είχε εμπλακεί την υπόθεση του Βατοπαιδίου προκαλώντας ένταση στις σχέσεις του με τον προκάτοχο του, είτε να στηρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση με όλες τις συνέπειες στο εκλογικό σώμα.
Από την πλευρά του ο
Κώστας Καραμανλής παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις εξελίξεις από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για διακοπές. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής όταν «έσκασε» η υπόθεση είχε αποφύγει να πάρει θέση, στην συνέχεια δήλωσε δημοσίως ότι είχε υποτιμήσει τις διαστάσεις της αλλά όταν τα πολιτικά πρόσωπα λόγω παραγραφής απεμπλάκησαν, μέσω διαρροών είχε επιτεθεί σε όσους μιλούσαν για «σκάνδαλο».
Ο κ. Καραμανλής περιμένει από τον κ. Σαμαρά να τον στηρίξει το επόμενο διάστημα , αν ανοίξει γενικότερο πολιτικό ζήτημα, και στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα θελήσει λίγο πριν από εκλογική αναμέτρηση να ανοίξει μέτωπο με τον προκάτοχο του.
 http://www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ...
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά