Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Α.Καραγεώργου: Ενας ηθοποιός σε φτηνές σαπουνόπερες ο Γκλέτσος!


 
"Ο κ. Γκλέτσος νομίζει ότι μπορεί να ασκεί το ρόλο του Δημάρχου σαν να παίζει ρόλους σε φτηνές σαπουνόπερες, με πεζοδρομιακή μαγκιά νομίζει ότι μπορεί να  υβρίζει και να γελοιοποιεί δημοτικούς συμβούλους, να τους συκοφαντεί και να τους λοιδορεί ,του δώσαμε χρόνο και περίοδο χάριτος ένα χρόνο, δεν εννοεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα, έχει  μείνει σχεδόν μόνος του, τον εγκαταλείπουν  οι σύμβουλοι του και στο Δημαρχείο έχουν εγκατασταθεί μισθοδοτούμενοι μάλιστα από το Δήμο φίλοι του...."
Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η πρώην Δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αλέκα Καραγεώργου μετά την προχτεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία όμως  ο κ. Γκλέτσος δεν  παραβρέθηκε επικαλούμενος λόγους ασθενείας.
"Αμφισβητώ και αυτό, ήταν προσχηματική η δικαιολογία, μια χαρά ήταν όλη  την ημέρα στο Δημαρχείο, απουσίασε το βράδυ και την άλλη μέρα έκανε βόλτα στα κανάλια" είπε η κα Σχορετσιανίτη.
Παράλληλα ανήγγειλε ότι  καταθέτει μήνυση και αγωγή για ηθελημένη συκοφάντηση της για το θέμα του βιολογικού της Στυλίδας. 
"Προφανώς τελών εν αγνοία η εν συγχύσει ο κ. Γκλετσος μπέρδεψε γιατί έτσι μάλλον του είπαν  οι  σύμβουλοι του, χρόνους και  χρήμα. Έκανε λόγο για τα χρήματα του βιολογικού, τότε Δήμαρχος ήταν ο κ. Μπλούνας και  όχι εγώ και τα χρήματα δεν ήταν ευρώ αλλά δραχμές και πάλι  όμως διαστρέβλωσε την  πραγματικότητα εγώ είπα ότι υπήρχε βιολογικός για να χρηματοδοτηθεί το δίκτυο αποχέτευσης τώρα ο κ. Γκλετσος εκχώρησε δικαιώματα του Δήμου σε άλλον Δήμο που θα κοστίσει πολύ πιο ακριβά στους δημότες η σύνδεση του με τον βιολογικό της Λαμίας αποκλείοντας μάλιστα τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα που θα μπορούσαν να συνδεθούν με τον δικό μας βιολογικό και τώρα θα χρειαστεί να ξοδέψουμε  του κόσμου τα χρήματα για να κάνουμε τοπικούς βιολογικούς και στον πρώην Δήμο Εχιναίων και στον πρώην Δήμο Πελασγίας, είπε η κα Σχορετσιανίτη.
Τέλος  επισήμανε ότι ο κ .Γκλέτσος επιχειρεί να χτίσει   προφίλ φιλάνθρωπου αλλα  όλα τα κάνει με χορηγίες, ακομη  και αυτή τη δέσμευση του να χαρίζει την αποζημίωση του στο Δήμο δεν την  είδαμε αντίθετα είδαμε να ζητάει χρήματα για έξοδα του…
 http://www.lamiafm1.gr

5 σχόλια:

  1. ΜΑΜΑΜ ΜΑΜΑΜ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΑΓΕΩΓΡΑΦΟΙΤΕ . ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ. ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεστα Αλεκα να αγιασει το στομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέκα εγραψες.Στο ραδιο το FM1 να μιλάς εκει στο ΣΤΑΡ Tv οι άνθρωποι αν δεν χαρατσώνονται από τον Κύριο κλπ.τότε είναι άσχετοι.
    Στο ράδιο με λίγα λόγια έγραψες ιστορία.
    Στό επιβεβαιώνω ότι ο τύπος το άκουσε καμιά δεκαριά φορές το βράδυ είναι αμφίβολο αν θα κοιμηθεί εκτός αν πάρει υπνωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΕΚΑ-ΕΦΗ ΘΩΔΗ 1-0
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εεεεε όχι και ηθοποιός
    εμείς στο σινάφι ξέρουμε γιατί εγκατέλειψε νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά