Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση καταπέλτης

ΔΗΛΩΣΗ
Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και τις δηλώσεις του λαλίστατου ηθοποιού και δημάρχου μας, νιώθω την υποχρέωση να τοποθετηθώ με σκοπό τη διαλεύκανση όλων των σκοτεινών σημείων που δημιουργούνται.

Δεν γνωρίζω τα αίτια των βαρύτατων εγκληματικών πράξεων του δημάρχου σε βάρος εμού και του ηλικιωμένου πατέρα μου.
Τον καλώ να βγει επιτέλους σαν Άνδρας, δημόσια και να αναφέρει τους λόγους, που όπως λέει, εγώ και αυτός μόνο γνωρίζουμε.
Τον καλώ να αναφέρει ποιοί τον παραπληροφόρησαν, αν και εφόσον υπάρχουν τέτοιοι.
Δεν υπήρξα συνεργάτης του, ούτε φίλος του.
Είμαι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, του πιο ενεργού τοπικού συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, κρίνοντας από τον αριθμό αποφάσεων, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας στην πόλη της Στυλίδας.
Δεν θα αποσύρω τη μήνυση μου που
αφορά τα εγκλήματα που διεπράχθησαν σε βάρος μου, ήτοι την ληστεία, την διατάραξη οικιακής ειρήνης, την εξύβριση, την απειλή, τις σωματικές βλάβες, εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον άνθρωπο που με απείλησε πως θα αφήσει τα παιδιά μου ορφανά.
Οι πολίτες της Στυλίδας, γνωρίζοντας την πορεία μου στην ζωή καθώς και την πορεία της οικογενείας μου, με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους, ορίζοντάς με ως εκπρόσωπό τους και υπερασπιστή των δικαιωμάτων τους .
Έχω λοιπόν το δικαίωμα και την νομική και την ηθική υποχρέωση να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψή μου.
Πέρα από τη μήνυση, η νομική ομάδα που με εκπροσωπεί προχωράει ήδη στη σύνταξη αγωγής για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση καθώς επίσης προετοιμάζει αναφορές προς το Υπουργείο Εσωτερικών, την ΚΕΔΚΕ, την ΠΕΔ και το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας για τις κακουργηματικές πράξεις του δημάρχου εις βάρος μου.
Παραμένω στη θέση του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας και θα συνεχίσω το έργο μου με αμείωτο ρυθμό, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.
Υ.Γ. Για την «παραμυθοχώρα» δε χρειάζεται να κάνω καμία αναφορά. Η κατάντια της εκδήλωσης μιλά από μόνη της...
Ευάγγελος Κυριακίδης

26 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευάγγελε,
    Οφείλω να σου ομολογήσω ότι δεν ήμουν από τους υποστηρικτές σου κυρίως για τη συμπεριφορά σου -που ίσως να οφείλεται σε παραπληροφόρηση- κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και για τη μετέπειτα στάση και συμπεριφορά σου για ορισμένο (σύντομο) χρονικό διάστημα μετεκλογικά. Από κάποια στιγμή και μετά διέκρινα μια προσπάθεια μεταβολής (προς το καλύτερο) της αρχικής σου στάσης. Προφανώς οι ευθύνες που ανέλαβες με την εκλογή σου, οι διαπιστώσεις για τη λειτουργία των θεμάτων που αφορούν τα κοινά, η ανυποληψία και το «ίδιο συμφέρον» κάποιων συμπολιτών μας, σε έκαναν να αναθεωρήσεις αρκετές από τις αρχικές σου συμπεριφορές.
    Δεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μετά τα γνωστά γεγονότα που έκαναν την πόλη μας περίγελω σ’όλη την Ελλάδα η μέχρι στιγμής αντιμετώπιση εκ μέρους σου της όλης κατάστασης σε τιμά και ευελπιστώ να συνεχίσεις έτσι γιατί η οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ( βλέπε συμβιβασμός ) θα επαναφέρει την παλιά εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΡΑΧΩΝ -ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ,ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ,ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ,Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΕ.
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.
    ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην περιοχη μας μονο αλεκα ,μπερτσιμας,και κυριακιδης φορανε παντελονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ SONY VAIO ΣΕ ΤΙΜΑΝΕ????ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ.ΣΕ ΨΥΦΗΣΑΝΕ ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.....ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΤΣΟ.ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑΓΓΕΛΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3.49
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Κ.Α.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΔΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κ. Κυριακίδη, έτσι Μπράβο με τη στάση σου διαφυλατεις όχι μόνο τη δική σου αξιοπρέπεια αλλα και της πόλης μας που ατυχησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμε 3:49
    ημουν παρων σε παραλιακη καφετερια της στυλιδας(αν εισαι στυλιδιωτης ξερεις ποιος τον στηριξε) οταν ο Βαγγελης συζητουσε με τον δημαρχο για να αλλαξει λιγο την συμπεριφορα του ,η απαντηση Γκλετσου ηταν θα κανω οτι γουσταρω ο κοσμος τετοια θελει εμενα ψηφισε σε οποιον αρεσει..
    καθησαμε ολοι αποσβολωμενοι να τον κοιταζουμε
    ειμαι σιγουρος οτι τα χειροτερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΗ
    Βαγγελη δεν γραφω ονομα εσυ θα καταλαβεις δεν θελω να του δωσω αφορμη και για αλλον διασυρμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασχολούμαστε με άτομα που δεν γνωρίζουν τι θα πει δημοτική αρχή, κάτοικοι και έργο. Κάποια σχόλια γίνονται για να εκτονωνόμαστε και να νομίζουμε πως έτσι θα διορθωθούν ή θα φύγουν... κι αυτά δεν αφορούν μόνο τον Τόλη και τον θίασό του αλλά δυστυχώς τους περισσότερους από το δημοτικό συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος έχει στοιχεία για ατασθαλίες στον Δήμο να πάει να τα αναφέρει στο Εισαγγελέα επώνυμα.
    Το "αγαπούλα την κουκούλα" εδώ δεν περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ Η ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ
    ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά Γκλετσος-Αλέκα μας εχουν ζαλίσει τα ουμπαλα, αρκετά φτάνει ως εδω, λυστε τις οποίες προσωπικές διαφορές έχετε στα πολιτικά δικαστήρια τις δε πολιτικές στα συντεταγμένα όργανα του Δήμου που είναι οι διάφορες επιτροπές και το Δημοτικο Συμβούλιο.Δεν σας αντέχουμε άλλο μπορείτε αν θέλετε και οι δυο να είστε σε διαρκή δημοσιότητα ασχολούμενοι με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Δήμος και όχι με τις κοκορομαχιες που θρεφουν τα κίτρινα μέσα ενημέρωσης.
    Τελικά όμως φαίνεται ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προβολή σας στα ΜΜΕ και για αυτο βέβαια συντηρείται και το κλίμα αυτο.
    Στο επόμενο λοιπόν ΔΣ ας ακουστούν και κάποιες διαφορετικές απόψεις που θα βάλουν φρένο στον κατήφορο που και οι δυο σας πήρατε. Αρκετά ως εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς φίλο 2.01.00

    Ε βέβαια τώρα που ο Ευάγγελος τα βάλε με τον Γκλετσο είναι καλός ενώ πριν ήταν κακός.
    Και βέβαια αν σταματήσεις τον καυγά με τον Γκλετσο θα είσαι πάλι κακός !!!!
    Δεν ντρεπόμαστε λέω δεν ντρεπόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:37
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ.
    Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ;
    ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε οτι δεν εχεις επιχειρηματα για τον φιλο σου τον Νταη μη προσπαθεις να τους βαλεις και δυο στο ιδιο τσουβαλι, αφου στο δημ συμβουλιο που τοθεσε πρωτη η Αλεκα το θεμα ο δικος σου εγινε λαγος . μετα τις υβρεις και τις συκοφαντιες δεν θαπρεπε η Αλεκα να του τα ψαλει . Μην εισαι αδικος την αδικια δεν την θελει ουτε ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ:

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ.

    Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΝΤΑΗΣ, ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΗΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

    Η ΑΛΕΚΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ). ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑΡΑ: Ή ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ!!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥ.

    ΑΛΕΚΑ: ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΟΥ ΤΗ Ή ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ. ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 10.37

    Δεν ήμουν δεν είμαι και ποτε δεν θα γίνω φίλος του Νταη όπως τον αποκαλεις.
    Απλά τον τόπο δεν απασχολούν ούτε η εκλογή του Γκλετσου στη δημαρχία ούτε η αποτυχία της Αλέκας να εκλεγεί.
    Αυτα που μας απασχολούν είναι τα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα που μένουν στο περιθώριο.
    Ας ασχοληθούν λοιπόν με αυτα οι προαναφερόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3,46 με κακοθειες κομπλεξ και παπαριες εισαι αναξιος και το λιγοτερο ηλιθιος αν νομιζεις οτι εσυ μπορεις να κανεις μαθηματα Αυτοδιοικησης στην Αλεκα που υπηρετησε τα κοινα πανω απο 25 χρονια και παντα απο θεσεις πρωτιας και για την οποια Δημαρχος ουσα ο δικος Νταης ειπε τοτε δημοσιως σαν δημ συμβουλος οτι εισαι η πιο ξυπνια δημαρχος, αλλα βεβαια πως να δεχτεις το γεγονος οτι η Αλεκα καθε μερα δικαιωνεται και το γνωριζεις οτι αποτελει παρακαταθηκη για τις μελουσες γενιες αφου ποτε δεν σενδιεφεραι η κατσικα η δικη σου παρα μονο πως θα ψοφισει η κατσικα του γειτονα. Παψε λοπον γυμνοσαλιγγα να σερνεσαι πισω απο τα κομπλεξ σου και σταματα να γραφεις αρες μαρες κουνουραρες για την αυτοδιοικηση που απεχεις παρασαγγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΩΝΙΟ 3,46 ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ , ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ . ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΟΛΟΝΥΚΤΙΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ: ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ !! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε 8.16 γιατί τόσο μίσος ,γιατί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ!!!!!!ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑ ΧΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ !!!ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά